Hvordan du legger til en sikkerhet Rail en rampe

August 17

Hvordan du legger til en sikkerhet Rail en rampe

Overholde amerikanerne med funksjonshemminger Act (ADA) krav ved å legge til et rekkverk alle ramp med en økning på minst 6 inches eller en horisontal utvidelse av mer enn 72 inches. Rekkverk kreves ikke på fortauskanten ramper eller ramper innen sittegrupper.

Instruksjoner

•Measure slik at toppen av håndtaket gripende overflate faller mellom 34 og 38 inches fra rampen overflaten. På ramper brukes hovedsakelig av barn, anbefales en rekkverk høyde på 28 tommer. Både voksne og barn rekkverk kan monteres samtidig, men nok loddrette avstanden (minimum 9 tommer) mellom dem er nødvendig for å hindre forviklinger. Når montert, skal rekkverk være parallelt rampen overflaten.

•Bruk rekkverk braketten maskinvare med en klaring på 1 1/2 tommer fra veggen. Hvis rampen er utendørs, kontroller at maskinvaren er vurdert for allværs-bruk. Eventuelt kan du bruke en drill med litt passer til størrelsen på skruen for å starte skruehullene.

•Provide rekkverk på begge sider av rampen. Gripende overflater må være sammenhengende. Bruk en kontinuerlig rail på innsiden av en rutsjebane eller L-formet rampen. Rekkverk som ikke er kontinuerlig må utvide 12 inches over toppen og bunnen av rampen, og slutten av den gripende overflaten må enten avrundet eller tilbake til gulvet, veggen eller innlegg.

Tips og advarsler

  • Bruk materiale egnet til vekten de må bære, så vel som miljøet de må finnes. Hvis lagt til en utendørs rampen, skal rekkverk materialet være motstandsdyktig mot råte.
  • Rekkverk må ikke roterer i sin montering.