Hvordan du legger til en Rip-gjerde en gammel bord så

September 28

Et bord så har en rip gjerde mot tre bør holdes ved ripping lager. Gjerdet må være bevegelige å justere for varierende bredde på lager, men når låst på plass det må være sikker og være parallell til sagblad. Hvis gjerdet på sagen er skadet eller mangler, kan du legge til en T-stil rip gjerde kit en gammel bord så ved å legge til en del av firkant rør på front og vinkel jern på baksiden av tabellen så.

Instruksjoner

•Measure avstanden fra venstre side av tabellen så til høyre side.

•Skjære et stykke 2-tommers med 3-tommers firkant rør lengden måles i forrige trinn med en baufil. Cut et stykke 1-tommers bred vinkel jern til samme lengde.

•Sørg kvadrat slangen med forkanten av tabellen så med ene 3-tommers vendt oppover. Plasser slangen slik at det er 1/2 tommers under overflaten av tabellen. Merke hull plasseringene på siden av den firkant rør tilsvarende monteringshullene på forsiden av tabellen så.

•Drill pilot hull i de tilsvarende stedene i firkant rør, deretter flytte slangen mot fronten av tabellen, og koble den til bordet med bolter, skiver, fjærringer og muttere.

•Sørg vinkel jern med den bakre kanten av bordet. Kanten av vinkel jern mot tabellen skal være vendt nedover, mens den andre halvparten av vinkel jern bør være flush med bordplaten, vendt fra tabellen. Merke hull steder, pilot borehull og legge til tabellen som med firkantet slangen i forrige trinn.

•Plasser rip gjerdet på bordplaten, med fronten håndtere mekanisme innpakning over torget slangen foran så. Juster den kvadrat rør slik at gjerdet vidt berører tabellen øverst i enhver posisjon langs bredden av tabellen, og stram bolter og muttere på slangen til hold denne posisjonen med et socket sett.

•Gå gjerdet slik at en kant justeres med en av gjæring sporene. Gjerdet må være perfekt parallell til spisst sporet langs hele lengden av tabellen. Hvis det er justert, justere skruen på hver side av gjerdet som den kobles med den firkant rør med en Allen fastnøkkel.