Hvordan du legger til en flottør en Tank stenge

August 16

Vanntank stenge ventiler enten gjennomføre sonder eller mekanisk flyter som kobler til en elektronisk flottør. Denne bryteren kobler deretter til en vann solenoid tillate vann feed i en tank når tanken er lav. For tanker med elektronisk kontroller, er et ekstra nivå av sikkerhet for å hindre tank overflow noen ganger ønskelig. Dette kan oppnås ved installasjon av en mekanisk flottør i vann feed linje. Denne bryteren serverer så å kutte av vanntilførselen ved tanken flom på grunn av flyter bytte feil. Installasjon av mekanisk flyte brytere er ikke vanskelig, og det krever felles avløp verktøy og tilbehør.

Instruksjoner

•Mark tanken på punktet hvor du vil installere bryteren flyte. Installasjonsstedet skal være under tanken overfylle dreneringsrør. Passer drill med riktig størrelse hull så litt og bore hull i akvariet veggen for montering av flyte ventilen.

•Plasser silikon tetningsmiddel på begge sider av gummi skiver for bryteren flyte. Montere bryteren flyte på innsiden av akvariet med en gummi skive på innsiden av akvariet veggen og en annen på utsiden tank veggen. Sikre bryteren flyte på utsiden av tanken med festing mutteren.

Frakobles avslutter røret for vann feed på tank side av elektroniske feed releet. Legge til en brystvorte montering av passende lengde kvinnelige trådene i releet. Passe halvparten av unionen passer på den andre enden av brystvorten.

•Installer coupler montering på flyte ventil mannlige tråder og deretter en brystvorte. Koble den andre enden av brystvorten til union montering. Koble store mutteren på union montering og stramme å fullføre rørleggerarbeid tilkoblingen.