Hvordan du legger til en eksisterende badekar dusj

October 8

Det er ofte nyttig å ettermontere en gammeldags badekar i en ny og-dusj kombinasjon. Endre inventar til en enkel ny dusj omkasteren og showerhead tryllestaven er ikke vanskelig og billigere enn å erstatte hele badekar enheten. Mange forskjellige stiler og utførelser av badekar dusj avledere med "håndholdt" dusj wands, samt ulike stiler dusjforheng og gardin ringer, er tilgjengelig på oppussing butikker.

Instruksjoner

•Determine der du vil installere nye showerhead "wand." Stå i badekaret og merke et behagelig høyde slik at vannet ikke vil strømmen direkte inn i øynene. Mål avstanden fra dette merke til plasseringen av den badekar tappekran å avgjøre behov wand dusjslange.

•Purchase en ny tappekran stuss, en som har en dusj omkasteren innebygd og en gjenget kobling for showerhead leverer slangen. Kjøpe en showerhead kit som passer på spigot kontakten og det er lenge nok til å nå hvor showerhead vil bli plassert i veggbraketten. Kjøp et dusjforheng "ringe" eller gardin stang utsnittet av buttillen eller åpning.

•Plasser showerhead tryllestaven i medfølgende veggbraketten, uten slangen festet. Markere hvor å installere veggbraketten så showerhead plasseres riktig. Installere veggbraketten med medfølgende skruer og veggen ankere. Hvis boring i porselen flis, bruk en spesiell brikke borekronen og bore veldig sakte å hindre sprekkdannelse flisen.

•Start av varme og kalde vannforsyningen til badekar kraner. Skru kranen spigot fra badekar stuss datakanalen. Ikke bruk for mye kraft og unngå stripping trådene av kranen røret. Rengjør synlige gjengede røret og bruke to eller tre lag med rørleggers tape rundt gjenget del av stammen.

•Skru nye tappekran spigot med omkasteren på røret stammen. Kontroller at kranen havner i riktig posisjon for å fylle badekaret. Feste showerhead slangen til kontakten, og bruk rørleggers tape på gjengede brystvorten. Slå på kalde vannforsyning og teste det nye showerhead. Ser for drypp eller lekkasjer fra tilkoblinger. Slå av kaldt vannforsyning og forsegle eventuelle lekkasjer med mer rørleggers tape og strammere threading om nødvendig.

Sette inn en dusj gardin stang. Du trenger en tre - eller fire sider "ring" Hvis veggene rundt badekar ikke er dekket med vanntett fliser eller plast paneler. Installere ringen rundt omkretsen av badekaret; det vil vanligvis bli suspendert fra taket. Ringen finnes rett ovenfor den indre kanten av badekaret. Hvis tre av veggene er allerede vanntett, trenger du bare en vanlig dusj gardin stang holdt på plass med spenning kilder.

•Vri på den varme og kalde vann forsyning og teste dusj og gardin systemet som i reell bruk. Justere showerhead wand håndtaket opp eller ned i veggbraketten om nødvendig.

Tips og advarsler

  • Hvis det er nødvendig å endre trykk håndtakene, må du plassere varmtvann håndtaket til venstre for spigot og kaldt vann håndtak til høyre, for å hindre utilsiktet skålding.