Hvordan du kontrollerer at toalett er parallell til veggen

August 30

At et toalett er parallelt bak veggen er viktig, enten det er en ny installasjon eller et toalett som har vært på plass for en stund. Et toalett som ikke er parallell med bakveggen har problemer å være sentrert på avløpet riktig eller det muligens kan være av balanse. Fremgangsmåten for å gjøre et toalett parallell til veggen krever bare et minimum av tid og krefter, selv for uerfarne.

Instruksjoner

•Løsne to nøtter på hver side av toalettet base med en skiftenøkkel, hvis toalettet ikke har vært nylig installert. Ikke Fjern nøtter. Hvis toalettet installeres nylig, angi toalettet på bolt slik at en stikker gjennom hullet på hver side av foten. Skru nøtter på bolter, men ikke trekk dem.

•Measure avstanden fra bak veggen på hver side av baksiden av toalettet base. Hvis de samme avstand fra veggen, trekk mutterne på toalettet bolter med en skiftenøkkel. Ikke støte på toalettet eller flytte den. Stram nøtter før de er tettsittende, men ikke over trekk dem eller du kunne sprekk porselen.

•Trykk foran nederst på toalettet base forsiktig på siden som er lengst fra veggen Hvis to siden ikke var like langt med en gummihammer. Kontroller avstanden igjen med målebåndet. Når de to sidene er samme avstand fra veggen, stram nøtter, sikrer du ikke flytter toalettet. Tettsittende bolter, men må ikke strammes dem.