Hvordan du kobler en vindmølle Generator til et elektrisk rutenett

August 19

Hvordan du kobler en vindmølle Generator til et elektrisk rutenett

Mange mennesker har blitt interessert i installering og bruk av en vindmølle generere elektrisitet for bruk i sine hjem. For de som ønsker å bo på nettet, er det mulig å koble en vindmølle generator til et eksisterende elektrisk rutenett via huset deres. Selv om kunnskap av elektrisitet er en stor ressurs og selve installasjonen er utfordrende, kan det gjøres etter noen enkle trinn.

Instruksjoner

Koble Generator til Inverter

•Kople vindmølle generator til en lade kontrolleren. Vind eksponert slutten av svart negative ledningen kommer fra generatoren rundt skruen med et minustegn på lade kontrolleren. Vind synlige røde positive ledningen fra generator rundt skruen merket med et plusstegn på lade kontrolleren. Skrur du skruen klokken å sikre ledningen. Lade kontrolleren på akkumulator-færre rutenett-tie systemet har en kontrollfunksjon ved rutenettet feil og noen elektronikk å regulere inngangsspenning før inverter.

•Kople den hvite ledningen på lade kontrolleren dump lasten. Fjerner ca ½ tomme på isolasjon fra den hvite ledningen og vikle den rundt skruen på dump belastningen. Skrur du skruen klokken å sikre ledningen. Fordi vindmølle generatorer lage strøm når vinden blåser, betyr noen må være på plass for å hindre overbelastning et system. En dump er vann eller luft motstand varmeren som konverterer elektrisk energi til å varme som deretter forsvinner og går tapt. Dens eneste formål er å blø av overflødig strøm.

•Kople lade kontrolleren til inverteren. Pakk eksponert svarte ledningen kommer fra lade kontrolleren rundt skruen med minustegnet på det på inverter. Skrur du skruen med klokken. Pakk synlige røde kabelen fra samme kabel inverter skruen med plusstegnet på det og urviserne det skruen. Inverter er en elektrisk enhet som konverterer direkte makt (DC) fra vindmølle generator til vekselstrøm (AC) og sender den til hjem elektriske panelet. Derfra leveres gjeldende til resten av huset via en ledninger system. Rutenett-tie inverter fungerer også som en bryter. Det sender strøm til huset fra vindmølle generator når strøm er tilgjengelig fra vindmølle og fra nytten selskapet når det ikke.

Fra Inverter verktøyet rutenettet

•Kople omformeren til breaker panel. Vri den nakne svart wire kabelen som kommer ut av inverter å skruen med minustegnet på baksiden av breaker panel. Skrur du skruen med klokken. Pakk strippet røde ledningen i kabelen fra baksiden av inverter å skruen merket pluss på baksiden av breaker panel. Skrur du skruen med klokken. Inverter konverterer strøm fra likestrøm kommer fra vind generator til vekselstrøm for bruk i breaker-panelet.

•Koble breaker panel til kilowatt hjem meter. Ta kabelen fra baksiden av breaker panel og vri svart eksponert ledningen til kabelen rundt skruen på baksiden av apparatet med minustegnet på det. Skrur du skruen med klokken. Pakk den utsatte ledningen i kabelen til skruen med et plusstegn på det på baksiden av apparatet. Skrur du skruen med klokken.

Dette toveis meter overvåker både strømmen av elektrisitet kommer fra vind generator og gjeldende komme inn i husene fra elektriske verktøyet rutenettet når vindmølle ikke er produsere strøm. Nytten selskapet gir vanligvis gratis inter tie-kompatible meter.

•Kople meter til verktøyet rutenettet. Finne svarte ledningen til store kabelen fra hovedrutenettet. Stripe om en 1/2 tommers av å vise kobber innsiden og knytte den til skruen som har et minustegn på bak på apparatet. Skrur du skruen med klokken. Ta røde ledningen i kabelen, fjerner den og vikle den rundt skruen med et plusstegn på det bak på apparatet. Skrur du skruen med klokken.

Sjekk systemet

Slå den på. La kraften fra både vindmølle og verktøyet å komme inn i systemet. Kontroller at det er ingen problemer.

•Throw master makt bytte på elektriske panelet at den nåværende å strømme inn i huset.

•Test det. Test utsalgssteder i huset med en elektrisk multimeter. Angi måleren AC spenning på 110 til 120 volt. Uttak for kretser brukes for hårføner, elektriske ovner, ovner, og klimaanlegg krever spenning mellom 220 240 volt. Hold den isolerte delen av sonder, og Plasser en i hver av de to plassene. Spenning lesing vises på indikatoren.

Tips og advarsler

  • Sjekk med din statlige og kommunale etater å se hvis vindmøller er tillatt i området og om du har lov å koble systemet til rutenettet.
  • Sjekk med nytten selskapet å se hvis boliger i ditt område kan koble til sine rutenett og regler om dette.
  • Shoppe rundt før plukke en entreprenør som priser varierer mye.
  • Koble de svarte og røde ledningene lade kontrolleren til et batteri lagre overflødig energi for en sikkerhetskopi system.
  • Knytte en kabel fra inverteren verktøyet rutenettet gjennom en meter selge overskudd til nytten selskapet.
  • For å hekte rutenett-tie inverter til eksisterende hjem elektrisk system, må eksisterende strømkabelen fra nytten selskapet først kobles fra elektriske panelet.
  • Har en elektriker gjøre finalen koble til rutenettet.
  • Alltid installere jording utstyr til en vindmølle å beskytte din hjem og systemet fra lynnedslag.