Hvordan du kobler en slakter blokk til laminat teller

June 8

Hvordan du kobler en slakter blokk til laminat teller

En slakter blokk er en tykk trestykke brukt som et skjærebrett for kjøtt, fisk og grønnsaker i forbereder et måltid. Blokken beskytter telleren under fra skader forårsaket av cutting materialet og flekker forårsaket av mat. Hvis du gjøre en masse mat på kjøkkenet, sikre slakter blokk din mot å forhindre sklir og gi deg en permanent mat forberedelse området. Koble en slakter blokk til laminat teller krever noen forsiktighet for å unngå fliser laminat overflaten.

Instruksjoner

•Plasser slakter blokk på laminat teller. Det er praktisk å ha ved siden av vasken for å sikre rengjøring blokken en enklere prosess.

•Mark hjørnene av slakter blokk med maskeringstape, merker deres tilsvarende steder på laminat. Tape hindrer borekronen sklir når du går nedover gjennom blokken og telleren.

•Measure tykkelsen på blokk og teller med et målebånd å sikre at du har tre skruer lenge nok til å passe gjennom blokk og gå halvveis inn disken.

•Drill inn i første sving en slakter blokk av et nytt tre bor. Holde litt mot båndet og aktivere bore i høy hastighet. Litt bør hule raskt i tre og laminat under den uten fliser. Gjør det samme for hver av de fire hjørnene av blokken. Legge til flere hull for å ytterligere anker blokken.

•Løft opp opp blokken og fjerne enhver bånd fra disken. Tørk bort eventuelt støv også fra både telleren og blokken med en klut.

•Realign hullene for blokken og telleren og bore i din treskruer. Fyll ut toppen av hullet med tre kitt eller epoxy når skruene er fullstendig installert. Dette hindrer fuktighet forsinkede i rundt skruene.