Hvordan du kobler en kommode avløp til septiktank

April 5

Legge til en ekstra kommode i en eksisterende septiktank er et ganske enkelt prosjekt. Det vil presentere noen hindringer og, avhengig av det fysiske oppsettet av hjemmet, kunne presentere noen ganske kraftig fysiske aktiviteter. Uavhengig av den unike situasjonen i prosjektet forblir grunnleggende prosjektet den samme.

Instruksjoner

•Locate septisk drain line samt plassering der renne ned fra toalettet. Planlegg ruten mellom disse to punktene. Det skal være så direkte som mulig, må være utfor og bør ha så få kurver og svinger som mulig. Ta forsiktig målinger og bestemme hvor mye pipe og hvilken type beslag vil være nødvendig. Vær sikker på at du har alle nødvendige komponenter før du fortsetter.

•Sett en del av 4 tommers PVC rør på toalettet kant som vil være å utvide ned fra toalettet ovenfor. Husk avløp linjen må alltid være slopped nedover eller får vann og stå i avløpet, til slutt forårsaker tette. Passe hver montering og delen av rør fra toalettet flens til septisk avløp linje. Rengjør hver rør montering og pipe ende med rør renere før rør sement. Det er viktig for alle ledd er sikre og vanntett.

•Mark punktet der septiktank avløpet og nye avløpet skjærer. Lage bestemt vaskemaskin og oppvaskmaskin er slått av og alle vet å ikke skylle et toalett, deretter skåret i avløpet linjen. Bruk banalisere så for å klippe ut en del av rør akkurat stor nok til en tee passende. Det bør være nok spille og gi i avløpet linjen slik at du kan skyve nye montering på plass. Vær sikker å rengjøre rør ender og passende før sement. Plasser tee så den nye åpningen er i riktig posisjon til å overlappe den nye avløp-linjen.

•Kople nye avløp linjen til tee passer septisk avløpet. Gjøre visse beslag lysbildet sammen helt for en fast og sikker passform. Du må også være sikker på at endringen i avløpet linjen ikke forårsake det synke. I så fall må du støtte avløp linjen å kompensere for sag. Dette kan gjøres med en støtte under avløpet eller en kleshenger sikret til en etasje bjelke overhead.

Tips og advarsler

  • Når du gjør hver pipe tilkobling holder de to delene sammen i flere sekunder å la sement tiden å obligasjonslån. Dette vil bidra til å sikre en sikker passform.