Hvordan du kobler en Icemaker til en osmose enhet

August 14

Hvordan du kobler en Icemaker til en osmose enhet

Smaken av vann fra kommunale vann selskaper har fått stadig verre de siste årene. Omvendt osmose filter enheter eliminere ubehagelig smak og lukt. De er ofte installert i vasker med en separat tappekran til drikke og matlaging vann.

Etter omvendt osmose enheten er installert, er det enkelt å utvide linjen kjøleskapets icemaker. Samme forsyning linje feeds også kjøleskaps vannlinjen slik at kaldt vann dispenser vil gi kjølt og filtrert vann.

Instruksjoner

•Start utkobling ventilen leverer vann til omvendt osmose enhet. Dette er ventilen plassert under vasken som slår også kaldt vann linjen skal din primære kjøkkenvasken tappekran. I tillegg slå av ventilen ligger på toppen av lagertankens osmose, hvis så utstyrt. Resultatet av ventilen har 1/4-tommers plast slangen linjen som kobler til omvendt osmose kranen ligger primære kranen. Ikke alle systemer har flere utkobling ventilen.

•Finn plast linjen til omvendt osmose kranen. Dette er linjen som omtalt i trinn 1. Det er bare plast linjen koblet til store runde lagertankens. Det er også den eneste linjen går til omvendt osmose kranen. Kuttet linja lagertank og installere koble den 1/4-tommen rask plast slangen "T"-tilkobling mellom to klipp.

•Skjære av en 2-tommers stykke rør fra rullen du kjøpte og sette den inn i «T.» Det er bare en åpning i "T", som du allerede har brukt andre to åpningene koble stykke rør som var tidligere kuttet. Koble den 1/4 tommen quick-koble plast utkobling ventilen på slutten av 2-tommers stykke rør. Dette er den motsatte enden av 2-tommers brikken som ble satt inn i «T.» Sett en ende av gjenværende papirrullen rør inn gjenværende åpningen på utkobling ventilen.

•Lage ruter slangen til baksiden av kjøleskapet med den korteste ruten mulig, samtidig slangen skjult og ut av veien.

•Hold den åpne enden av slangen over en egnet beholder og slå på flaskeventiler. Tømme omtrent en quart vann gjennom slangen. Slå av ventilene. Slå av den icemaker utkobling ventil. Dette er vanligvis en spak-arm over ice skuffen. Hvis du løfter armen til den stopper, det vil forbli i den posisjonen og blir av. Skyv ned på spaken for å slå den på igjen, og det vil gå tilbake til vanlig posisjon.

•Skjære av eventuelle overskytende rør, men la nok slik at du skal kunne trekke kjøleskapet unna veggen til å rengjøre bak. Den åpne enden av papirrullen rør på 1/4 tomme quick-koble plast slangen coupler og koble deretter den andre enden av kabelendene til icemaker supply linjen som ligger bak kjøleskapet.

•Vri på flaskeventiler igjen. Lavere spaken armen over isen skuffen aktivere icemaker. Kast is produsert for de neste fire timene å sikre at alle forurensninger er fjernet.

Tips og advarsler

  • Slå på omvendt osmose kranen i vasken før kutte plast slangen slik at linjen ikke er trykk. Hvis vannet renner ut av omvendt osmose kranen når du slår den på, har du ikke stenge kilden. Ikke klippe linjen til vann ikke strømmer når du slår den på.
  • Skyv plast slangen fast på kontaktene. Trekke tilbake på slangen å sikre en solid tilkobling.
  • Ikke bruk kobber rør mellom enheten omvendt osmose og kjøleskapet.
  • Se etter vannlekkasje i to eller tre dager etter installasjon. Hvis du setter et papirhåndkle under alle beslag, er det lett å finne små lekkasjer. Papiret vil bli våt i noen tid.