Hvordan du kobler en gjerde Terminal en gjerde ledning

March 7

Hvordan du kobler en gjerde terminal til en gjerde wire bestemmer om elektriske gjerdet vil operative effektivt. For at en elektrisk gjerde til å fungere, må personlige elektrisk gjerde ledningene koble direkte til gjerdet terminal på gjerdet energizer eller laderen. Dette gjør at gjerdet energizer sende høy spenning, lav-strømstyrke kostnader av elektrisitet til trådene elektrisk gjerde gjennom koble ledninger. Kontroller at isolert kabelen du bruker som kobler ledningen mellom gjerdet terminal og gjerdet ledninger kan håndtere høye kostnadene av elektrisitet. Se etter kabel laget spesielt for bruk med elektrisk gjerde som tåler opptil 20.000 volt strøm.

Instruksjoner

•Locate gjerdet terminal på din gjerde energizer. Visuelt inspisere gjerde energizer å identifisere to knotter eller klemmer som utgjør gjerde terminalen og bakken terminal. Avhengig av typen energizer, kan disse klemmer finnes på forsiden, siden, toppen eller bunnen av boksen viktigste energizer. Sammenligne de to klemmer å identifisere positivt ladede gjerdet terminal; at terminalen er vanligvis rød og merket med et plusstegn, mens negativt ladde bakken terminalen er vanligvis svart, og har et minustegn.

•Unroll og kuttet en stripe av isolert kabel lenge nok til å nå lett mellom den øverste stranden av wire i det elektriske gjerdet og positivt ladede gjerdet terminal på gjerdet energizer. Fjerne de siste 2 inches av isolasjon fra begge ender av isolert kabel strip å avsløre nakne kabelender.

•Wrap ene enden av eksponert kabelen ledningen rundt metall foten av positivt ladede gjerdet terminal. Stramme klemmen på gjerdet terminal sakte, rotere det før den tar direkte kontakt med kabelen ledningen og holder det fast på plass mot terminalens metallisk basis.

•Walk i nærmeste delen av det elektriske gjerdet med den andre enden av isolerte kabelen i hånden. Vikle eksponert kabelen ledningen rundt den beste stranden av elektrisk gjerde helt to til tre ganger for å sikre at det forblir på plass. Dette kobler gjerdet terminal til en gjerde wire.

•Measure ut en kort stripe isolert kabel lenge nok for å nå mellom toppen og andre-fra-the-top tråder elektrisk gjerde. Fjerne de siste par inches av isolasjon fra begge. Vri ene enden av kabelen rundt den beste stranden av elektriske ledningen og vri den andre enden av kabelen rundt den andre-fra-the-top stranden av elektriske ledningen. Gjenta denne prosessen med ekstra biter av isolert kabel for å koble hver elektriske ledningen til den direkte under den. Kontroller alle tilkoblinger for å sikre at de er solide før du slår på energizer enheten.

Tips og advarsler

  • Utilsiktet elektrisk støt kan oppstå. La alltid energizer slått av og koblet fra når arbeider på elektriske gjerdet. Legge varselsignaler gjerdet alert forbipasserende av den potensielle faren.