Hvordan du kobler en bad vasken å drenere Pipe

April 6

Hvordan du kobler en bad vasken å drenere Pipe

Etter fortsatte bruk må servanter noen mindre reparasjoner, noe som kan innebære å ta fra hverandre renne forsamling. Badet vasken må til slutt knyttes til dreneringsrør når du er ferdig med reparasjonene. Det er mulig å koble dreneringsrør til vasken deg med noen grunnleggende materialer. Dette vil spare deg penger i det lange løp, i stedet for å ansette en rørlegger.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til vasken ved å bla vannet ventilen under vasken med hånden før du starter noe arbeid.

•Sett drenere rørene av fôring avløp delen av røret i åpningen på undersiden av vasken bollen. Bruke pipe skiftenøkkel å skru på mutteren og sikre den neste rett rør.

•Legg "J" røret eller fellen ved å knytte dette med en pipe skiftenøkkel til siste rør du installerte. Koble den siste buede delen til "J" røret med skiftenøkkelen. Sikre dette røret til tømmeslangens uttak i veggen og bruk skiftenøkkelen for å skru mutteren.

•Sett baren i popup stopperen i vasken hvis du hadde en. Kontroller at den rør er festet. Trekk med pipe skiftenøkkel om nødvendig, men ikke over trekk.

Prøv å bruke Teflon tape, den tynne hvit bånd som rørleggere bruk vinden rundt gjengede endene av rør, som vil hjelpe øke vanntetthet av en felles. Bare bruke dette båndet metallrør som er koblet og ikke PVC-rør.

Bruke tape ved holder slutten av båndet mot rør tråder, flush med slutten av røret. Rotere røret klokken og bruke én til to lag av tape på røret. Kontroller at du holder båndet flat og tett mot røret, mens du roterer det. Når du er ferdig søknad båndet, tråd røret til montering.

Begynner med to løkker tape rundt slutten av røret og dekker alle trådene, overlappende halv bredde av tape på hver runde. Pakk i samme retning som trådene.

Slå vannet tilbake på ved å bla bryteren under vasken. Kjøre vann og se om det finnes eventuelle lekkasjer.