Hvordan du kobler borehull i laminat skapdører

July 9

Laminat skap er ikke laget av hardt tre, men noen av verktøyene som brukes på ekte tre også gjelder for å laminat. Hvis du trenger å fylle bore hull i din laminat, vil tre kitt gjøre utslaget. Mens du har mer forsiktig med overflaten av laminat rundt hullet, gjenspeiler resten av prosessen arbeider på solid wood cabinetry.

Instruksjoner

•Apply en krone-størrelse del tre kitt på slutten av en sparkel.

•Spread putty over hullet, trykke nedover slik at putty fyller hullet og ikke bare dekke overflaten.

•Glatt putty over hullet med fingeren. Trykk hardt nok slik at putty er selv med omkringliggende laminat, men ikke så hardt at en dukkert vises på kitt.

•Tørk ned området rundt hullet med en fuktig klut for å fjerne eventuelle overskudd putty. Vanligvis tre kitt kan fjernes av lys sliping, men laminat skal ikke slipes som ekte tre med mindre du dekker det med maling. Hvis du sand laminat, ville det utsett middels tetthet fibertre, eller MDF, under.

•Dekk hullet med en liten bit av overflødig laminat, hvis du har noen. Når du ikke har noen ekstra laminat, skåret en liten firkant med verktøyet kniv fra en iøynefallende delen av cabinetry din, for eksempel toppen av en regjering dør som er for høy til å bli sett. Fest laminat over hullet med tre eller super lim.