Hvordan du knytter sin til et hjem med Vinyl fasader

September 14

Hvordan du knytter sin til et hjem med Vinyl fasader

Det er ingenting som åpner opp windows og la innkommende vind bringe lukten av blomster i huset. Sin tillate deg å gjøre dette. Hvis du har en vinyl-sidig hus som du vet du ikke spiker eller Skru inn, er du ikke ute av lykken. Vinyl Fasader kroker slip lett mellom vinyl Fasader paneler, og med riktig maskinvare knyttet, tåler vekten av en blomst.

Instruksjoner

•Sett to vinyl Fasader kroker til huset, under vinduet der boksen blomst henger. Vinyl Fasader kroker er laget av et flatt stykke metall. Ene siden har en liten krok for å henge i mellom to paneler ytterkledning; Det er en stor krok på den andre enden for oppheng boksen blomst. Sett inn to kroker i fasader sømmen nærmest vinduskarmen trim. Hold kroken mot fasader og presse siden med mindre kroken opp under sømmen inntil du hører et klikk. Kroker kan skyves frem og tilbake mellom panelene for riktig posisjonering.

•Prepare blomst boksen for oppheng. Første mål avstanden fra toppen av vinduskarmen til endene av kroker. På baksiden av boksen blomst, måle at samme avstand nedover fra toppen. Denne måler sikrer at toppen av boksen blomst sitter flush med vinduskarmen. På dette punktet på hver side av baksiden av boksen blomst, bruk en drill for å koble to D-ring hengende kroker (de kommer med skruer). Plass dem en lik avstand fra endene av boksen blomst.

•Measure avstanden mellom D-ringen kroker på boksen blomst. Skyv to vinyl Fasader kroker så de fordeles samme avstand som to D-ring kroker.

•Hoist blomst boksen og krok D-ringer på vinyl Fasader kroker.

Tips og advarsler

  • To vinyl Fasader kroker vil sikkert holde opptil 20 pounds.