Hvordan du knytter pigger til betongvegger

September 26

Hvordan du knytter pigger til betongvegger

Stud er vanligvis en 2-ganger-4 stykke tre, men kan også være en mindre bredde og omtales som en furring stripe, avhengig av bruk og dialekt. Uansett, det er ulike metoder for å legge stud til betong, og alle vil gi tilfredsstillende resultater. Det anbefales at monterer noen stud til en betongvegg, bruk alltid behandlet tre for å unngå fuktskader, og lim til å dekke siden som går mot veggen for ekstra styrke og holdbarhet.

Instruksjoner

•Plasser stenderne opp mot veggen og legge dem med en makt spikerpistolen. Du kan leie en i mange jernvareforretninger, og i stedet, baksiden av spikerpistolen er rammet kraftig med en hammer. Disse spiker ta patron fylt med krutt og vil drive en konkret nagle gjennom stud og betong riktig. Space negler hver 16 inches.

•Drill gjennom stud med en bor, og deretter gjennom konkrete veggen med en mur bore bit. Riktig størrelse litt inn øvelser chuck og skru i en konkret skrue å holde stud mot veggen.

•Drill hull i både stud og betongveggen med de respektive bitene Tapp betong ermene. Plasser stud riktig slik hullene matche opp, deretter tråden en bolt i ermet og stramme det ned med en skiftenøkkel.

•Drill gjennom både stud og betong med respektive bit, bruke en hammer til pund konkret nagle. Neglene vil passere lett gjennom stud hullet, og grep betongen tett for å holde stud fast til veggen.