Hvordan du knytter metall skruer eller plante hengere å trær

February 26

Mange ganger, kan det være ønskelig å feste en plante kleshenger til et tre med metall skruer. Har muligheten til å sette hengende planter utenfor kan ikke bare øke veksten av slike anlegg, men kan også dekorere utsiden av hjemmet. I mange områder, kan det ikke være mye flora rundt utsiden av et hus. Har noen velplasserte hengende planter kan legge mye til utseendet på en gårdsplass. Feste anlegget hengere med metall skruer kan oppnås på mindre enn 15 minutter.

Instruksjoner

Finne et område av treet som passer for feste anlegget hengeren. Se etter et område der barken er ikke grovt og overflaten er relativt flatt.

•Hold anlegget hengeren på plass i den valgte plasseringen på treet. Hold planter slik at det er rett, sikre at anlegget skal henge jevnt.

•Mark treet med et stykke kritt hvor hullene av planter er plassert.

•Drill pilot hull på kritt markerer en batteridrevet drill med en 1/4-tommers borekronen installert. Hold bore i 90-graders vinkel til treet slik at hull er boret rett.

•Sørg hullene i anlegget hengeren etter hullene på treet, og fest skruene batteridrevet drill med litt driver installert. Kontroller at skruene er tettsittende, men ikke overtrekk dem.