Hvordan du knytter Metal til sponplate

February 20

Hvordan du knytter Metal til sponplate

Particleboard er laget av en kombinasjon av tre barbering, sagflis og harpiks som tett sammen og oppvarmet. Det er kostnadseffektivt og holdbar og brukes ofte i møbler og industrielle applikasjoner. Particleboard er svært sårbare for vann, så det blir vanligvis brukes innendørs, hvor mye regn er ikke en bekymring. Det blir ofte brukt i forbindelse med materialer som metall for formål som møbler samlingen. Metallet festes på forskjellige måter, avhengig av prosjektet og vekten av metall involvert.

Instruksjoner

•Rengjør av particleboard og metall med en myk svamp og en liten mengde varmt vann og flytende oppvaskmiddel. Dette bidrar til å forbedre utseendet på begge hindrer fremmedlegemer som urenheter eller fett i å forstyrre et bindemiddel hvis du bruker en.

•Drill metal til particleboard hvis du kan. Dette er spesielt nyttig hvis feste håndtak eller andre metalldeler som har skruehullene pre slo inn i dem. Plasser skruen gjennom åpningen i metall, og deretter vise skruen på particleboard. Hvis metall ikke har hull i den, bruk en borekrone designet for boring metall og smør litt med olje.

•Fasten metal for particleboard med epoxy limet hvis metall brikker er lettere vekt. Epoxy limet har en harpiks og en Herder som danner et bindemiddel når blandet. Det fungerer på både metall og tre, og er generelt holdbare. Varme opp limet med hårtørker når det brukes for å fart på tørketid. Hvis metallet er for tung, kan epoxy bryte etter tørking.

•Hammer metall på plass med hammer i sett inn nøtter hvis det er store nok åpninger i metall å imøtekomme dem. Metall nøtter er utformet for å fungere med particleboard og ha tenner i sidene som grep particleboard internt etter blir spikret på plass med en hammer.