Hvordan du knytter hyller til en murvegg?

September 8

Hvordan du knytter hyller til en murvegg?

Hyller kan brukes til alt fra organisere et skap å skape plass til å vise objekter. Hyller er vanligvis sikret ved skruer eller spiker til tre stenderne i en vegg, men hvis du vil knytte hyller til murstein eller betongvegg, prosessen er litt mer involvert. Det er ikke mulig å bore riller i murstein, som når du går nedover en skrue i tre, så må du først borer et hull i murstein, og deretter en riflet plast holderen inn i hullet.

Instruksjoner

•Plasser din hyller til å fastslå hvor du må installere skruer. Det er enklere å bore gjennom dødelige enn murstein selv, men ikke nødvendig å gjøre dette. Lage et merke på veggene med pennen der du trenger skruehullene.

•Plasser veggen ankeret ved siden av mur litt slik at tips av begge er selv. Plasser farget bånd rundt mur litt på nivået der veggen ankeret slutter. Dette vil fortelle deg når du skal stoppe boring borekronen er i hullet.

•Sett den mur-biten i hammer drill og lås det på plass. Plass borekronen mot merket der du vil gjøre hullet, og begynne å bore. Aktivere handlingen hammer på drill å gjøre prosessen litt enklere. Når båndet på litt når murstein, stoppe boring.

•Hammer i plast veggankere hullene som du bare boret. Ankere bør skylles veggen eller en liten forsenket, bare sørg for at de ikke stikker ut.

•Sett hyller i plasser og bruke skruene som fester den til veggen forankrer. Stramme skruene med drill eller en skrutrekker.