Hvordan du knytter fjørfe Netting til en gjerdestolpen

December 15

Hvordan du knytter fjørfe Netting til en gjerdestolpen

Fjørfe netting, også kjent som kylling eller Sekskantet ledning, er en multi-bruk fekting materiale å holde fjørfe i og rovdyr eller skadedyr av et område. Det er også ofte brukt som underlag materiale for stuccoing hus. Hvordan fjørfe netting er knyttet til en gjerdestolpen, avhenger av hva innlegget er laget av. Ståltråd kan brukes til å feste nettingen til både tre og metall innlegg, men stifter er en praktisk måte å knytte nettingen til tre.

Instruksjoner

•Hold i fjørfe netting til innlegget slik at bunnen av nettingen er i kontakt med bakken og toppen av nettingen er på toppen av innlegget.

•Skjære et stykke wire det baling wire spool med et par wire cutters som er lang nok til å gå rundt post og netting, minst, to ganger. Dobbel wire opp og vikle den rundt innlegget.

•Thread ledningen gjennom et hull i nettingen på den ene siden av innlegget og deretter rundt baksiden av innlegget og opp gjennom et hull på den andre siden av innlegget. Grab de to endene og Tvinn dem sammen med fingrene. Grip vridd ledningen med en tang og Tvinn dem litt strammere. Pakk en wire rundt post og fjørfe netting hver 6 inches langs innlegget.

Tips og advarsler

  • Hvis gjerdestolpen tre, stift nettingen til innlegget hver 6 inches med en stifting gun. Pakk ledninger rundt innlegget, også.