Hvordan du knytter et gjerde til en stukk vegg

July 20

Hvordan du knytter et gjerde til en stukk vegg

Et gjerde kan sikre din familie og kan knyttes til en stukk hus eller veggen. Materialet under stukk vil avgjøre hvilken type lås skal brukes til å sikre gjerdestolpen på plass. Bruke lag bolter en stukk vegg med treplanker. Hvis veggen ikke har pigger, bruke skifte bolter. Hvis huset stucco vegger med en mur base, bruk mur ankere. Disse typer festene er middels og heavy duty alternativer, og gi styrke og grep for å sikre gjerdet på veggen.

Instruksjoner

•Determine hva stukk veggen er bygget på og der gjerdestolpen sikres på veggen. Kontroller at området er fri for hindringer som kan påvirke plasseringen av gjerdestolpen.

•Hold gjerdet innlegg på plass på veggen. Lodd innlegget med et nivå. Lag synlig merker på stucco veggen der hull skal bores for Lås plassering.

•Drill hullene i den merkede flekker med en elektrisk drill utstyrt med passende borekronen. Diameteren på hullene skal være omtrent samme størrelse som festene brukes til å feste gjerdestolpen.

•Still gjerdet innlegg på plass og sett festene. Skru med riktig verktøy, for eksempel en skralle utstyrt med en kontakt eller en skrutrekker. Ikke stram festene, som kan stripe dem.

•Sett gjerdet materialet til installerte gjerdestolpen.

Tips og advarsler

  • Hvis gjerdestolpen ikke har boret spor for Lås plassering, kan du bruke parenteser, som kommer i en rekke størrelser og materialer, for å tillate feste gjerdestolpen. Disse brakettene kan være nødvendig for en tre innlegg eller et innlegg med ingen base.
  • Å bruke en pinnen bolt, sette det gjennom det boret hullet, så stramme med riktig verktøy. Veksle spredt fra hverandre og sandwich veggen vindsperre, sikre innlegget på plass.
  • Bruk mur ankere på veggene som er konstruert i rock materiale som murstein eller betong. Sikre mur ankere på plass ved å treffe dem med en hammer eller stramme dem med en passende verktøyet. Disse handlingene føre til bunnen av ankeret å utvide og grep de ytre veggene av hullet.