Hvordan du knytter en trykkmåler til PVC 826

September 10

Hvordan du knytter en trykkmåler til PVC 826

En PVC-linje kan kreve en trykkmåler å se om mengden av trykket er innenfor spesifikasjonene for PVC. En trykkmåler angir press i en PVC linje med en analog måler pounds per square-tomme (PSI). Legge en trykkmåler til en PVC-linje er enkelt. Med noen håndverktøy og det rette utstyret tar en trykkmåler mindre enn 20 minutter å legge til en linje.

Instruksjoner

•Measure den totale lengden av PVC T. Measure innsiden t fra av ett hull til den indre diameter reducer. At reducer er et lite skritt som hindrer at PVC-rør presser gjennom hele lengden av T. multiplisere leppe til redusering avstand av to - hver side av T er en redusering. Trekke summen fra den totale lengden på feltet Field.etter.

•Skjære en del av rør lik beregningen fra gjeldende linje. Gapet i røret samsvare beregningene for at T å passe. Vattpinne PVC primer over slutten av en eksisterende rørene og i ett hull T. tørke Lim over primer.

•La T over ende av røret, tvinn T til beinet vender og hold den på plass for en 10 teller. Ellers ryggen kjemisk reaksjon mellom primer og lim T på slutten av røret. Prime, lim og koble andre røret med den andre enden av T. PVC pipe er fleksibel. Bøye det nok til å skyve røret i feltet Field.etter. Igjen, hold den på plass i 10 sekunder.

•Teflon tape trådene på trykkmåleren. Vikle båndet klokken så den ikke haug og slappe av når du vri måleren til gjengede kortet på T. linjen opp tråden fra måleren med kortet og skru den på hånden stramt. Trekk i sikkert ved å vri det lenger med en pipe skiftenøkkel.