Hvordan du knytter en Stud veggen partisjon til metall sperrene

July 26

Når vegger kjører til metall takstoler, må de festes fast. Koble veggene til stål er vanlig praksis i konstruksjonen. Du må kanskje leie, låne eller kjøpe en pulver actuated spikerpistolen for å få jobben gjort, med mindre du velger å bore inn i stål med kraftig, selvskjærende skruer. Det er mer vanlig å bruke en pulver actuated spikerpistolen som fester stål øverste sporet eller tre topplaten å stål truss enn det er å bore inn i stål. Boring av takstol er svært arbeidsintensiv og gjøres bare under spesielle omstendigheter.

Instruksjoner

•Clamp at topplaten å bunnen av det stål truss.

•Sett inn en 3/4 tommers stasjon for et metall spor eller en 2 tommers stasjon pin for tre i pulver actuated spikerpistolen. Aktuator og negler finnes hos din lokale hjem eller leie butikken.

•Sett røde belastning i pulver-actuated spikerpistolen.

•Trykk pulveret actuated spikerpistolen hardt mot topplaten og trekker på avtrekkeren. Finn spikeren ca 1/4 tommers fra hjørnet av "L" vinkel og ikke ytterkanten. Spikrer for nært til vil den ytre kanten bøye stål i stedet for gjennomtrengende det. Kjøre en spiker inn hver truss.