Hvordan du knytter en spenning Wire til en kjede-Link gjerde

December 21

Hvordan du knytter en spenning Wire til en kjede-Link gjerde

Legge til spenning wire til et kjede-link gjerde gir stabilitet og sikkerhet fra hundene eller mennesker som prøver å gå under et gjerde. Wire holder koblingen kjeden på plass lav til bakken svært tett slik at det ikke kan bøye nederst. Spenning wire generelt installert etter at polakkene er satt for en ny kjede-link gjerde og før installasjonen av gjerdet. Wire plasseres mellom mesh og polakkene.

Instruksjoner

•Sett en spenne band til et hjørne innlegg ved å plassere den på innlegget om lag 2 inches fra bunnen. Sette inn en klammeparentes bandet bolt gjennom hullene i begge ender og skru på en mutter på baksiden. Hånd-stramme bolten mens du holder mutteren med den andre hånden.

•Trekk den løse enden av spenning wire fra sin roll ca 6 fot lang og sløyfe klammeparentes bandet bolt med en ekstra 6 til 8 inches lang. Pakk halen i en sirkulær bevegelse rundt de neste 6 til 8 inches av spenning wire som fører til neste post. Stram innpakning, ved hjelp av tang og flytte rundt i en sirkelbevegelse. Stram klammeparentes bandet bolten med tang mens du holder mutteren med en andre tang.

•Unroll spenning wire ved å gå langs gjerdet til neste hjørnet eller terminal innlegget. Gå 6 til 8 inches over innlegget og kutte ledningen på dette punktet. Koble ledningen til en kommer en lang og legge det kommer en langt til innlegget med en slynge laget av tau eller en tauing stropp. En kommer en lang er en manuelt opererte vinsj. Du kan bruke en elektrisk vinsj på samme måte.

•Depress og slipp wire håndtaket kommer sammen for å stramme spenningen med hver repetisjon. Gjøre spenning wire så stram som du kan bruke denne metoden. Knytt en spenne merke til innlegget 2 inches fra bunnen ved å plassere bolten gjennom begge slutten hull og skru mutteren på side fast. Sett den løse enden av spenning ledningen rundt bolten og loop ekstra ledningen rundt strammet del av spenning wire. Stram klammeparentes merket helt med to sett med tenger som på den andre enden. Stram looper rundt stramt ledningen med tang på den andre enden.

•Release komme-frem. Gjenta for hver strekning av gjerdet mellom terminal polakkene rundt gjerdet. Legg kjede-link mesh på gjerdet på innsiden av området slik at spenning wire er mellom polene og mesh.

Tips og advarsler

  • Hvis spenning wire legges til en eksisterende kjede-link gjerde, installere og strekke den på utsiden av gjerdet og deretter skyves opp under gjerder på innsiden.
  • Du kan bruke spenning wire på toppen av en kjede-link gjerde for å senke totalen fekting kostnaden ved å eliminere den øverste skinnen. Denne metoden for installasjon hemmer også folk klatre over gjerdet uten en håndtaket på den øverste skinnen.
  • Plassere spenning wire ruller på en pinne og holde den i to hender du gange vil la wire feed ut lett.
  • En terminal innlegget er et siste innlegg på én side av gjerdet i et hjørne eller på hver side av en gate.
  • Alltid holde spenning wire med én hånd en wire før kutte området slik at ledningen ikke skade deg når du klippe Hvis for et hjørne eller terminal innlegget.