Hvordan du knytter en pidestall Sink til veggen uten pigger

November 13

Hvordan du knytter en pidestall Sink til veggen uten pigger

En pidestall sink base og bolle må sikkert være knyttet til gulvet og veggen, ellers de kan velte mens du bruker vasken. Vanligvis ville du forankrer den vask bolle å stenderne i badet veggen, men hvis du ikke finner pigger kan du fremdeles sikkert koble vasken til veggen. Skifte bolter har små vinger som utvider når de når innsiden av hul veggen, holder bolter tett mot veggen.

Instruksjoner

•Still vasken er base på gulvet, og plasser den foran spire ut drainpipe i veggen. Skrell backings av selvklebende følte pads, og deretter stikke pads til øverste kant på sokkelen.

•Plasser vasken bollen på sokkelen og lå et nivå over bollen. Plasser bollen til det sitter nivå og merket plasseringen av Bollens monteringshullene på badet veggen, samt sokkelens monteringshullene på badet gulvet.

•Fjern bollen og vask pidestall og bore pilot hull der du markerte på vegg og gulv. Erstatte Vaskens sokkelen og bolle, kø monteringshullene på vegg og gulv.

•Stasjon skruer gjennom den pidestall basen og inn i hullene i gulvet. Sett inn skifte bolter i Bollens montering hull og hull du boret inn i veggen, og slå deretter bolter klokken med en skrutrekker inntil de holder bollen fast på plass.