Hvordan du knytter en Kirby Shampooer til en støvsuger

June 7

En Kirby vakuum shampooer er en konvertering kit som gjør din Kirby støvsuger en carpet shampooer. Kit inkluderer et vann og såpe reservoar, en slange-kontakt og en sjampo skuff. Settet er enkel å installere på et vakuum og krever ikke spesialutstyr. Installasjon av vakuum shampooer innebærer fjerne de fleste Kirby vakuum komponentene og erstatte dem med shampooer komponentene.

Instruksjoner

•Trekk Kirby vakuum og sette håndtaket i oppreist stilling. Fjerne vakuum bag ved å trykke tab som holder den på plass øverst deretter slå nederst klokkeretning for å låse den.

•Løft opp dekselet på vakuum hodet. Åpne hengslet på forsiden av vakuum hodet. Slå hengselet, også kjent som belte lifter, mot klokken for å løsne hodet og trykk lås og mot klokken. Fjerne hodet.

•Skyv shampooer reservoaret tanken på plass over åpningen hvor bunnen av vakuum bag knyttet til vakuum. Slå reservoaret mot klokken så det sitter på langs mot siden av vakuum.

•Hold shampooer skuffen slik at forsiden vender bort fra deg. Slå belte lifter til beltet er løftet helt sette skuffen på forsiden av vakuum der hodet var. Slå låsen klokken å sikre skuffen. Urviserne belte lifter å løsne beltet.

•Koble shampooer slange til det nederste hullet i reservoaret, ved siden av der den festes til vakuum. Koble den andre hengslede enden av slangen til hullet front skuffen.