Hvordan du knytter en Breaker Box til en sement vegg

April 27

Hvordan du knytter en Breaker Box til en sement vegg

I mange tilfeller når en breaker boks er installert, må det være festet til sement veggen. Boksen har hull, vanligvis i de fire hjørnene, som skruer inn overflaten som boksen blir installert. Du kan knytte en breaker boks til sement veggen med riktig verktøy og prosedyre.

Instruksjoner

•Hold breaker box på ønsket sted på veggen og sikre at det er rett.

•Mark skruen hull på sement veggen under boksen breaker bruke en fett blyant. Fett blyanten vil gjøre det lettere å se merke.

Sette inn en mur drill litt samme størrelse som ankere brukes til chuck på slutten av øvelsen. Noen øvelser har en hiver som åpner og lukker med en nøkkel, og noen driver for hånd. Åpne chuck på din drill og sette inn litt, stramme chuck.

•Drill et hull på hver av merkene du tidligere gjorde på veggen. Hold den utløser delen av øvelsen i din dominante hånd og plasser den andre hånden under fronten av bore. Holde bore i 90-graders vinkel til veggen overflaten hele tiden du er boring. Tilbake ut borekronen mens det fremdeles spinne for å unngå skade på hullkanten.

•Sett en sement veggen anker størrelse til skruene brukes i hvert hull og trykk dem forsiktig med hammer for å gjøre dem flush til veggen overflaten.

•Sett breaker box mot veggen og Juster hullene med ankere.

•Skru pan-hode skruene størrelse i breaker box hullene gjennom dem og inn ankere under. Hånd-stramme skruene og finish stramme dem med en elektrisk drill med litt driver installert.