Hvordan du knytter dekket tak

December 3

Dekk er et sted å slappe av i varme og solfylte været. Når det er regn på vei eller solen er for varmt for komfort, er har dekket tak en fordel. Feste dekket tak utvider tiden en kortstokk er nytes ved å gi ly behov uten å forstyrre din dekk bruk.

Instruksjoner

•Decide høyden taket stå over dekk, og legge til høyden på dekk fra bakken til dette målet. Legge til en annen foten til ønsket lengde. Skjær fire stykker av 2 x 4-tommers trelast nødvendig lengde med sirkelsagen. Grave et hull 1 fot dyp og 1 fot bred i hvert hjørne av dekk, med spade. Plante en av de 2 x 4-tommers innleggene i hvert hull.

•Mix betong fra 3 deler sand, 1 del sement og en liten mengde vann. Fylle alle hull med betong holder innlegget på plass. Tillate betong tidspunktet som skal angis. Mens betongen er innstilling, måle lengden og bredden av dekk. Cut to stykker av 2 x 4-tommers trelast lengden på dekk og to andre informasjonsbiter dekks bredden av dekk bruke en sirkelsag.

•Skjære hakk endene på brikkene slik at brikkene lås med en annen for ekstra støtte. Fest brikkene sammen for å danne en rektangulær ramme med lag bolter. Nail kryssfiner ark rammen øverst ved hjelp av en hammer og en halv tomme galvanisert negler danner taket.

•Decide hvis taket bør være vinklet eller være flat på innleggene. Hvis taket er vinklet, kutte 2 inches av toppen av foran to innleggene. Løft taket opp til toppen av innlegg. Fest taket på plass med lag bolter.

Tips og advarsler

  • For en mer rustikk utseende, kan du bruke tømmer slats eller terrassebord til toppen av taket i stedet for kryssfiner. Dette har fordelen at sollys gjennom taket, noe som gjør det mindre lyssky, men betyr også taket ikke er så god på å holde regnvann.
  • Alltid ha hånd og øye når kutte tre.