Hvordan du knytter dekk finans Boards

September 13

Hvordan du knytter dekk finans Boards

Dekk innrammingen er ganske enkel. Det er vanligvis konstruert av 2-av-6 eller 2-av-8 tømmer avhengig av vekten av dekk materialet og span blir krysset. Feste rammen til huset gjøres ved hjelp av en finans styret. Finans styret er vannrett innramming knyttet flatt mot veggen av huset. Bjelkene kjøre vinkelrett på det og er vanligvis knyttet ved hjelp av bjelke kleshengere, hang på finans.

Instruksjoner

Opprette finans styret

•Mark den øverste linjen av på veggen av huset på høyden av dekk, minus tykkelsen på toppen terrassebord materiale. Bruke et nivå og en kritt for å gjøre merket over hele lengden av finanss posisjon.

•Skjære din reskontro fra 2-av-6 eller 2-av-8 behandlet trelast for å matche bjelkene. Gjøre det lenge nok til å passe mellom utenfor rim bjelkene dekk rammen på hver side.

•Drill pilot hull gjennom finans styret hver 10 til 12 inches i to linjer: én linje 1 ½ inches fra toppen av finans, den andre 1 ½ inches fra bunnen av. Finne stenderne i rammen vegger med en elektronisk stud finder og linje opp så mange pilot hull med stud posisjoner som mulig. Bruk litt 1/8-tommers for pilot hull hvis vedlegges trehus, litt ¼-tommers knyttes til murstein eller andre mur.

Vedlegges trehus

•Skjære unna fasader under linjen du merket i trinn 1 i bredden og lengden på finans styret. Bruk tinn snips å gjøre kutt.

•Apply konstruksjon lim på baksiden av finans styret og hold den på plass mot ansiktet til huset i tomrommet i kuttet fasader. Bruk en nivå for å dobbeltsjekke banen ved å sette det på finans.

•Stasjon en 3-tommers behandlet dekk skruen gjennom hver pilothull i finans i ansiktet til huset. Kjøre skruer bare forbi ansiktet til finans. Reparer alle fire kantene av finans styret å sikre en vær-tett forsegling.

Feste til murstein og mur hus

•Hold finans ved hjelpere i hver ende. Gå gjennom hver pilothull bruker litt 3/16-inch roterende mur til en dybde av 1/8 tommer merke pilot hullene på veggen.

•Still finans til side og bore pilothull, bruker det samme bit, i hvert merket posisjon til en dybde av 2 ½ tommer.

•Still finans tilbake på plass, kø pilot hullene. Kjøre en 2 ½-tommers tapcon stil betong skrue gjennom hver pilothull inn i veggen sørge for at alle skruer kjøre helt flush med ansiktet til finans. Reparer alle fire kantene.