Hvordan du knytter bjelker til en Center bjelke

May 2

Center bjelker installeres i gulv systemer boliger som trenger ekstra støtte. Strålen kan også støtte en bærende vegg ovenfor. Likevel, må du knytte andre etasje bjelker / bjelkene til dette senteret stråle for å fullføre hele gulvet systemet. Feste disse bjelkene til en midtbjelken krever en metode kalt "bond beam" metoden. Denne metoden krever de fleste bygning koder, og det er en prøvd og testet prosedyre som ikke vil svikte. Den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer kan fullføre dette prosjektet i noen timer en dag, avhengig av størrelsen og omfanget av prosjektet.

Instruksjoner

•Sett en 1,5 x 1,5-tommers stripe nederst i midten strålen. Plasser et merke 1,5 inches fra kanten av en 2-ganger-4, feste en kritt linje over lengden på styret og rippe strip fra de 2-ganger-4-bruker en sirkelsag. Fortsette å rippe disse strimler til du har nok å lengde på bjelken center. Når du er ferdig ripping, vil du ha en stripe som er 1,5-av-1,5 inches.

•Nail striper nederst på vannrette midtpunkt strålen bruker 16 penny negler. Neglene bør være lik avstand 12 inches hverandre. Kontroller at strimler justere med bunnen av center strålen. Ta hensyn til slutten av stripen som vender opp, og kontroller at de retteste kantene vender opp, også.

•Notch bunnen av gulvet bjelker/bjelkene nederst hjørne. Når du har fastslått den nøyaktige lengden på gulvet-bjelke, måle på slutten 1,5 tommer og fra bunnen opp 1,5 tommer. Koble to merkene med en firkant slik at du har en firkant på nederst i bjelke/strålen som står overfor center strålen. Gjenta dette på alle gulvbjelker som skal knyttes til center strålen.

•Skjære markert hakket med en sirkelsag. Det kan være nødvendig å trimme litt forbi hakk merkene med sirkelsagen, men gå ikke videre enn 1/2 tommers forbi merkene. Om nødvendig kan du bruke en hånd så til slutt kutt.

•La bjelkene/bjelker ned på preattached strimler og spiker i sted ved å sette inn 16 penny negler gjennom sidene av bjelke/strålen i en vinkel og i midten strålen. Sted tre negler på hver side av bjelke. Bond stripen vil tjene som en hvile hylle for gulv bjelkene/bjelker og vil støtte strålen vedleggene.