Hvordan du knytter bjelkene til en Cinder blokk vegg

January 17

Hvordan du knytter bjelkene til en Cinder blokk vegg

Innramming prosjekter som involverer andre historier og etasjer over kjellere ofte krever feste bjelkene til midten av en blokk. Den vanligste måten å koble gulvbjelker til en eksisterende slagg blokkere vegg er å anholde en tre hylle, kalt en "finans" til veggen, deretter legge bjelke kleshengere i finans. Med en hammer drill og konkret ankeret, kan den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer sikre finans på en cinder blokk vegg og begynner å henge bjelkene.

Instruksjoner

•Opprette en stige i hver ende av veggen. Merk den planlagte høyden for finanss øvre kant i hver ende av veggen, med en målebånd og blyant. Knytt en linjenivå til kritt snapin-linje og strekke linjens streng mellom merkene du laget for finanss øvre kant. Bruke linjen nivå til nivå strengen. Fjerne linjenivå fra strengen og feste strengen mot veggen utforme plasseringen av finanss øvre kant.

•Bruk en innramming kvadrat og blyant å merke plasseringene for betong ankere på veggen: to ankere i hver ende, pluss forskjøvet ankere gjennom finanss center, med alle ankere plassert fra finanss kanter.

•Sett litt mur bore en kombinasjon hammer drill. Bore et hull på hver konkret ankeret mark. Fjern mutter og vaskemaskin fra hver betong utvidelse anker. Sett inn en konkret utvidelse anker i en boret hull og pund ankeret med en hammer. Installere et anker i hvert boret hull.

•Skjære finans innramming tømmer til lengde med en sirkelsag. Merke plasseringene til konkrete ankere på overflaten av finans. Knytte en tre-kjedelig borekronen til kombinasjon hammer drill, satt boret til innstillingen "drill" eller "driver" og bore hull gjennom finans på hvert merke.

•Slip finans over betong ankere, Skyv en vaskemaskin på hver anker, og tråden en mutter på hver anker. Fullt stram anker nøtter med en skiftenøkkel.

•Lay ut plasseringen av bjelke hengere på den øvre kanten av. Space bjelke hengere etter din utvikling design eller tegninger. Fest bjelke kleshengere i finans bruker en innramming hammer og bjelkelag hengeren negler. Knytte en finans og kleshengere til motsatt slagg blokkere veggen, om nødvendig.

•Løft opp en bjelke i en bjelke hengeren. Fest bjelke til hengeren med en innramming hammer og bjelkelag hengeren negler. Løft og sy de resterende bjelkene.

Tips og advarsler

  • Leie en hjelper å hjelpe til med løfting, tunge bjelkene.