Hvordan du knytter BEKVAM Spice stativet til en vegg

August 4

Hvordan du knytter BEKVAM Spice stativet til en vegg

BEKVAM krydder stativet, produsert og solgt av IKEA, har en naturlig bjørk tre finish som eiere kan sand eller flekker som ønsket. Selv om BEKVAM krydder rack kan sitte flatt på kjøkkenet telleren underlag, har det også to nøkkelhullene som lar deg henge den på veggen. Montering krydder stativet til veggen krever innsetting et par skruer inn i veggen på de riktige stedene.

Instruksjoner

•Assemble BEKVAM spice rack fullt og hold den til veggen i plasseringen der du ønsker å henge den. Flytte stativet nødvendig at du har nok plass over den lett fjerne krydder flaskene.

•Kontroller en liten blyant merke på veggen for å angi den øvre kanten av krydder stativet. Plass en liten blyant merke på veggen på hver side skinnen. Mål avstanden fra kanten av sideskinnen til nøkkelhullet åpningen, og merke skruen plasseringen denne avstanden inne siden kanten merkene. Avsette krydder stativet.

•La en stud finder over to skrue plasseringen markerer om veggen stud er bak seg. Hvis det finnes en stud, kreves ingen ytterligere anker. Holde et horisontalt mot veggen for å justere blyantstreker nøyaktig, justere merkene hvis nødvendig. Mål avstanden på krydder stativet fra toppen av krydder stativet til toppen av keyhole åpningen. Juster skruen plassering merkene slik de er denne avstanden under merket som viser toppen av krydder stativet, opprettholde riktig avstanden fra kantene.

•Sett 1/4-tommers diameter litt inn i en drill og sted bore litt mot en av skruen plassering merkene. Trykk på avtrekkeren for å opprette en 1-tommers dypt hull i stud, hvis den finnes. Hvis det ikke er noen stud bore dypt nok til å bryte gjennom veggen. Gjenta prosessen på andre plassering mark.

•Sett avrundet slutten av en plast anker hullene hvis det ikke er noen stud bak seg. Presse ankere med fingrene så langt som mulig og lett trykker dem resten av veien med en hammer. Overkanten av ankeret skal flush med veggen overflaten.

•Plasser et 1-tommers lang tre skruen i stud hullet eller vegg ankeret og stram den med en makt drill til bare 1/4-tommers av hodet er utsatt.

•Bevegelsessensoren opp på BEKVAM spice rack og hold den til veggen. Føler baksiden av hver side skinnen med fingrene til å fastslå hvor nøkkelhullene er, og skyv nøkkelhullene over utsatte skruen hoder.

Tips og advarsler

  • Du kan også bruke hule veggen ankere for å sikre rack i stedet for plast ankere.
  • Tillat nok tomme veggplass over anker skruene skruen hoder kan skrive på den nedre enden av nøkkelhullene og deretter skli vertikalt langs nøkkelhullet kanalen.