Hvordan du kan med en keramisk komfyr

September 17

Hvordan du kan med en keramisk komfyr

Canners bruker en kokeplate når bevare "i sesongen" produsere bruk en metode kalt "vannbad" canning, som bruker en tidsbestemt kokende vannbad for å bevare friske produsere fullpakket i glass sylteglass. Keramiske ovner kan ha en gass eller elektrisk kokeplate, men hermetikkboksfylling teknikken er den samme for ett.

Instruksjoner

•Fyll din canning potten med vann og sette den på keramiske komfyren over høy varme før vannet begynner å koke. En hermetikkboksfylling potten er en pott dypt nok til å passe din krukker pluss 3 inches av vann. Canning Potter har også en kort rack på bunnen for å holde glass krukkene berøring bunnen av potten.

•Sett den tomme glass, lokk og ringer i den kokende vann og dekk kasserolle med lokk. La dem i potten i 10 minutter å sterilisere. Du kan også sterilisere din krukker, ringer og lokk i oppvaskmaskinen, hvis maskinen har denne innstillingen.

•Fjern krukker, ringene og dekslene fra vannet med en krukke lifter og sette dem i en varm ovn å holde varmen mens du behandle produserer.

•Process produsere etter din oppskrift. Bare bruke oppskrifter trygt for vannbad canning, som er oppskrifter som involverer canning meget sure matvarer. Se den USDA Guide til Canning med spørsmål om sikkerheten av oppskriftene. Koblingen er i ressurs-delen. Aldri hermetisert vannbad grønnsaker med mindre du er pickling dem, fordi du risikerer en botulisme infeksjon.

•Fjern oppvarmingen krukker fra ovnen og plassere dem på disken. Øse produserer i glassene, slik at riktig mengde hodet plassen. Dette er mengden plass mellom øverste nivå produktene og lokket på glasset. Hver oppskrift angir riktig mengde headspace.

•Tørk utsiden av glassene og felger, med et rent håndkle. Kjøre en plastikk kniv rundt glasset å løslate luftbobler.

•Plasser lokk og ringer på glassene, stramme ringene bare like tett som du kan få det på første forsøk. Må ikke strammes ringene eller gasser kunne ikke flykte under koking.

•Bruk jar løftere å senke bokser i kokende vann i hermetikkboksfylling potten. Vannet bør dekke de glassene med 3 inches. Dekke potten med lokket og la glassene koke etter din oppskrift. Fjern dem fra vannet med glasset løftere når tiden er ute.

•La glassene på telleren for 12 timer kjøling. Dumpe ut hermetikkboksfylling potten og tørk overflaten av keramiske komfyren med et rent håndkle å fjerne noen søl.

•Kontroller glassene å sikre de lukket ordentlig under behandlingen. Trykk ned på midten av lokket. Det bør ikke gi under press. Hvis det pop, fungerte ikke behandlingen. Disse glass bør oppbevares i kjøleskap.