Hvordan du kan forbedre effektiviteten til en eksisterende gass ovn

October 29

Alle ønsker å spare penger på deres hjem oppvarming kostnader. Effektivisering av gass ovn er en fin måte å kutte strømregninger. Den beste måten å forbedre effektiviteten i en eksisterende gass ovn er ved å utføre sesongmessige vedlikehold. De fleste ovner trenger ikke å ha vifter og motorer smurt. Alle ovner, skjønt, bør rengjøres grundig før den varme sesongen starter.

Instruksjoner

Slå av strømbryteren til ovnen inne hjem elektriske panelet. Løft opp forbrenningskammeret tilgangspanelet og fjerne det fra fronten av ovnen. Deaktivere gassventilen ved å slå ventilen mot klokken.

•Tape en 2-fot lang stykke tømmeslangen til slutten av støvsuger slangen med duct tape. Vakuum-brennere og brenner base med vakuum og slange vedlegg. Vakuum bak brennerne.

•Løft opp av lavere blåser døren til blåser ekorn buret. Bruk en stjernetrekker for å fjerne de to skruene som fester kontrollpanelet til toppen av blåser kupé. Ikke koble noen ledninger fra kontrollpanelet; bare la den henge fra ledninger seletøy.

•Bruk en socket fastnøkkel til å fjerne to boltene som fester viften på plass. Forsiktig lavere viften og fjerne den fra ovnen uten å koble ledningene. Bruk en liten rengjøring børste og vakuum for å rengjøre finnene på ekorn buret. Være forsiktig rundt motvekter på noen av finnene slik at du ikke banke dem av ekorn buret.

•Still viften forsamlingen tilbake i ovn og sikre viften til ovnen med du beholder bolter. Koble kontrollpanelet til toppen av blåser kupé bruker to beholde skruene.

•Bytt filteret med et nytt filter og koble av blåser rommet døren. Gå tilbake i forbrenning kammer og finne piloten.

•Bruk en drikke halm å blåse luft over piloten å fjerne støv. Trekk ut flamme sensor ved siden av piloten og rengjøre sensoren ved å gni lett sensoren med en emery klut. Skyv flamme sensor på plasseringen.

•Vri overbelastningsbryteren tilbake til ovnen og slå gassventilen på levere gass til piloten. Antennes piloten lyset og koble forbrenning kammer døren.

Tips og advarsler

  • Alltid koble strøm fra apparater før eventuelle reparasjoner.