Hvordan du justerer Trunnion på et bord så

January 1

Hvordan du justerer Trunnion på et bord så

Tre må gå gjennom en bordsagen vinkelrett på sagblad. Alle variasjoner fra nøyaktig vinkelrett forårsaker foran og bak tenner å kutte tre i en vinkel som er referert til som "hæl". Kanskje en liten vinkel kan føre forbrenningen merkene, grove kanter og ut-av-torget kutt. Bladet vognen støttes av blokker som kalles trunnions som også hjelper heve, senke og vippe bladet. Trunnions er festet til undersiden av tabellen på benken-top sager, entreprenør sager og mange hybrid sager. Justere trunnions på disse sager justerer blad.

Instruksjoner

•Sett indikatoren til et stykke 3/4-tommers tykke tre som skal fungere som en strek. Klemme satt opp i gjæringsmåleren tabellen så og lysbildet måleren i spisst sporet malt nærmest til sagblad.

•Trekk tabellen så og la den unplugged gjennom prosessen med å sjekke parallellitet av bladet og justere til trunnions.

•Løft bladet så langt opp som det vil gå, så tilbake den av ca 1/4 tur til å lindre litt press som kan påvirke din avlesning. Lage et merke på kroppen sagblad rett bak en av tennene bruke en merking.

•Drei bladet frem og skyv spisst måle slik at merket justert med indikatoren. Kontakt indikatorens stempelet med merket og angi indikatoren for til null.

•Drei bladet bakover, presse gjæringsmåleren frem og justerer indikatoren med merket. Merk forskjellen denne lesing og en på den første plasseringen. Hvis forskjellen er større enn.003 inches i begge retninger, må trunnions justeres for å justere sagblad parallelt spisst gauge sporet.

•Løsne bolter for den bakre trunnion på undersiden av tabellen med en skiftenøkkel. Løsne en bolt på den fremre trunnion og løsne den andre bare litt, bare nok så det er fortsatt tettsittende men ikke stramt. Denne siste bolt oppretter en pivot punktet.

•Trykk på tilbake trunnion venstre eller høyre, avhengig av hvilken vei bladet må flytte til sant det. Holde en skrap blokk av hard mot trunnion og trykk lett med en gummihammer. Ikke mye makt er nødvendig for å flytte trunnion og tre beskytter enheten mot skade. Denne prosessen må gjentas flere ganger for å få bladet i.003 inches av parallelt spisst sporet. Justere, måle merket med blad i begge stillinger, merk forskjellen og justere igjen etter behov.

•Stram trunnion bolter i et mønster som er lik måten en dekk er boltet på en bil. Stram hver bolt litt, så gå til motsatt bolten. Når bolter er tettsittende, sjekk for parallell igjen å sikre at trunnions ikke skifte mens blir strammet. Hvis alt er vel, fullføre strammer boltene resten av veien. Hvis ikke, løsne dem og gjenta justeringene.