Hvordan du justerer Sump pumper

February 14

Hvordan du justerer Sump pumper

Alle hus med en kjeller vet at en sump pumpe spiller en viktig rolle i å beskytte ditt hjem verdi og strukturell integritet. Sump pumpe feil kan føre til kostbare skade din kjelleren og varer du kan ha lagret der. En liten bit av beskyttelse er bedre enn massevis av etter uhell fikser, så den eneste måten å beskytte eiendommen din mot sump pumpe feil er å sjekke det regelmessig for forsvarlig drift. Om sump pumpen er ny eller har gitt års trofast tjeneste, hvis du må foreta en justering, tid til å gjøre det er før regnet begynner å falle.

Instruksjoner

Hvordan du justerer Sump pumper

•Fjern dekselet fra sump pumpen godt. Skinne lommelykten i sump pumpen godt. Visuelt sjekk brønnen for å sikre det er ingen rusk som kan forstyrre pumpehjulet. Fjern rusk som kan ha samlet siden siste vedlikehold sjekken.

•Kontroller innløp skjermen å sikre det er noe rusk eller hindringer. Fjern akkumulert rusk.

•Fyll vann fra bøtte i brønnen. Se for float å engasjere bryteren flyte og utløse pumpen. Hvis pumpen starter og vannstanden synker raskt, er din sump pumpesystem i forskriftsmessig stand. Dekker sump pumpen godt og forberede seg til å inspisere det igjen i en måned. Hvis sump pumpen ikke engasjere eller hvis vannivået ikke reduseres fortsette til trinn fire.

•Trekk sump pumpen fra stikkontakten. Kontrollere flyt mekanismen for å sikre det er ikke noe hindre det. Justere sump pumpen ved å flytte det i brønnen float hindre hengende. Koble sump pumpen tilbake i stikkontakten.

•Fyll vann fra bøtte i brønnen. Hvis sump pumpen ikke fortsatt delta, må float og/eller bryteren flyte byttes. Hvis sump pumpen engasjerer, men ikke stenge når vannstanden synker til normal, slå flyt og/eller flyte må byttes.

Tips og advarsler

  • Det er flere typer sump pumper, både nedsenkbare og ikke nedsenkbare. Alltid følge produsentens retningslinjer for installasjon og vedlikehold.
  • Alltid koble sump pumpen før du setter hendene i godt for å hindre elektrisk støt.