Hvordan du justerer Sprinkler dyser

March 20

Hvordan du justerer Sprinkler dyser

Plenen sprinkleranlegg har justerbare innstillinger å gjøre vannet utladet reise en bestemt avstand eller i en viss radius. Justere innstillingene er en enkel sak å endre plasseringen av to skruene som styrer en personlige dysen er operasjonen. Dyser er laget hovedsakelig av plastkomponenter så de vil ødelegge dersom ikke håndteres forsiktig. Også, hvis du synes at dysen ikke spray langt eller bred nok, beste er å erstatte den med en høyere-flow dyse.

Instruksjoner

•Determine hvordan du må sprinklernøkkelflatene justert: enten for rotasjon, avstanden det spray eller begge slik at du kan riktig justere dysene for å opprette dekningen nødvendig.

•Drei tas låseringen øverst i munnstykket tillate sprinkleranlegg hodet å popmusikk opp manuelt. Du må slå noen dyser mot å la dem dukker opp. Disse vanligvis har ikke en låsing ring og ville popmusikk opp når slått fullstendig avstanden nødvendig å låse dem.

•Sett spissen av en liten skrutrekker i små urskiven angi øverst i munnstykket, og vri det med klokken å gjøre buen større eller mot å gjøre buen mindre. Små justeringer er best før du kan teste sprinkleranlegg og kontrollere at riktig buen er oppnådd.

•Plasser skrutrekkeren i radius justeringen skru neste, og slå det med å gjøre mindre av en radius eller mot klokken å gjøre mer av en radius.

•Skyv munnstykket bak ned og låse den igjen. Aktivere sprinklersystemet, og teste bue og radius for å sikre at de er der du ønsker dem. Eventuelt justere dem videre og teste igjen før alt er riktig.

Tips og advarsler

  • Hvis enten skruene viser motstand mens du slår, har du nådd den høyeste eller laveste innstillingen. Hvis du fortsetter, kan du skru ut skruen og forårsake at sprinkleren å komme fra hverandre.
  • Deaktivere sprinklersystemet for å sikre at det ikke kommer på mens du arbeider med dysene.