Hvordan du justerer SMC Air linje Oilers

December 3

Hvordan du justerer SMC Air linje Oilers

SMC Corporation av Amerika (SMC) produserer pneumatiske komponentene og automasjon kontroller. Selskapets produkter inkluderer flere rekke automatisk luft linje oilers som gir smurt luft til air-drevet mekanisk utstyr og verktøy. SMC'S air linje oilers spenner fra fast-flow, specialix industrielle lubricators til liten, justerbar-flow oilers ofte brukt i bærbare air kompressorer. Du kan justere smøremiddel strømmen fra din SMC air linje oljepumpen i løpet av minutter.

Instruksjoner

•Rengjør alle oljerester og skitt fra toppen av oljepumpen med en butikk fille så kan du tydelig identifisere merkingen på enheten. Hvis din modell av oljepumpen har et glassvindu inspeksjon, rense det også slik at du kan se oljen flyte mens du justerer innstillingene.

•Finn retning av flyt indikator på oljepumpen. Det er vanligvis en rød eller gul pil beskrevet i metall nær luften inntak port. Pilen peker fra innløpet porten til luften uttak port. Se til venstre for pilen. Den riflete set-skruen plassert nær uttak er justeringsskruen flyt.

•Drei flyt justeringsskruen med klokken for å redusere den oljepumpen strømningshastighet. Skrur du skruen mot klokken for å øke olje flyten. Hvis din modell av oljepumpen en inspeksjon port eller vinduet sjekke olje drypp hastigheten for å måle effekten av din justering. Hvis din oljepumpen ikke har en inspeksjon port, teste air-drevet verktøy på linjen for å sikre nye smøremidler flyten er tilfredsstillende.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk en luft-linje som er eller har vært, knyttet til en luft linje oljepumpen til makten en pneumatisk malingssprøyte. Gjenværende olje i linjen vil forurense maling.