Hvordan du justerer skuff glir

February 6

Konstant bruk inneholder skuffer flere deler som kan lett bli fordreid eller løst. Når dette skjer blir de vanskelig å åpne, fast eller kan ikke lukkes. Enkelt vedlikehold på skinner eller glir som holder skuffen på plass vil vanligvis løser problemet.

Instruksjoner

•IDENTIFY av glir som er knyttet til ditt skuff ved å trekke det og undersøke sidene. Hvis glir tre og brutt, er deretter erstatte dem med plast eller metall glir beste reparasjon. Løsne alle skruene og Fjern de tre glir. Ta den skuffen og/eller glir til din lokale jernvarehandel. Bestemme hva er de beste og mest solide nye glir for ditt skuff.

•For plast eller metall glir, undersøke alle skruer og tre som er tilknyttet det er behov for reparasjon. Løsne alle skruene og fjern glir helt fra skuffen. Undersøke deler og avgjøre om skruene er problemet, eller hvis glir er bøyd eller brukket. Vanligvis løser nye eller strammet skruer problemet. Men hvis glir er feil, går du til trinn 3.

•Look for svingen i glir og prøve å forsiktig mold den tilbake i en rett linje. Hvis det er ødelagt stykker, prøve å epoxy limes sammen igjen. Først epoxy må blandes og tar vanligvis et par timer til å definere. Kjøpe nye glir kan være din eneste andre alternativet hvis ingen av forslagene arbeid. Ta din glir til en lokal jernvarehandel å finne den riktige erstatninger.

•Hvis skuffen selv er oppdaget problemet, kontakter du produsenten og be om informasjon om hvordan du får erstatning skuffer.