Hvordan du justerer Side Mount skuff glir

October 29

Skuffer er en stor lagringsmetode. Lett tilgjengelig, men lett gjemt bort, og installeres i nesten alle rom. Når skuffen glir ikke fungerer som de skal setter det en bulk i effektiv lagringssystemet. Å vite hvordan du justerer side mount skuffer guider kan lagre timer med frustrasjon og gjenopprette brukbarheten til lagringen. Det kan gjøres med noen få enkle verktøy og teknikker som kan læres i noen minutter.

Instruksjoner

• Kjør skuffen og ut noen ganger for å få en følelse for hva som er galt. De vanligste problemene er; skuffer som ikke vil gå alle vei inn, skuffer som ikke opphold i og skuffer som stikker går inn eller ut. Trekk skuffen fra sin posisjon og tilt opp for å fjerne det helt fra regjering eller møbler. Undersøke alle skruene på skuffen stykker av glir. Skru til alle skruer med en skrutrekker i stedet for en drill å hindre stripping. Sjekk skruene på innsiden stykker av guider. Skru til alle skruer. Hvis du hadde å stramme erstatte skruene din skuff og test for forsvarlig drift. De fleste problemer korrigeres med denne enkle trinn.

•Fjern skuff deler av guiden for skuffer som ikke går hele veien i. Merk gjeldende plassering av guide og Skift den mot skuffen en avstand lik til gapet mellom de lukket skuffen og skuffen ansiktet. Merke nye plasseringen av hullene og bore grunne pilot hull i hvert sted med en 1/8-tommers litt. Koble guider, stramme skruene med en skrutrekker. Erstatt skuff og test for forsvarlig drift. Juster etter behov.

•Ta ut alt men og skruer på innsiden skinner justere skuffer som ikke opphold lukket. Tips i front av skinnen til toppen av justering sporet i front skruen sporet. Stram de to skruene tilbake på plass. Bore pilot hull gjennom gjenværende skruehullene og Skru fast skruene i dem med en skrutrekker. Sett skuffen.

•RUB blyant rundt nylon hjulet på baksiden av skuffen bitene av guider som stikker går inn eller ut. Kjør skuffen ut. Undersøke innsiden mater styreskinner for blyantstreker. Merkene på utsiden av skinnene indikerer en skuff som er for bredt. Merkene på innsiden av skinnene indikerer en skuff som er for smal.

•Fjern guider fra en skuff som strammer. Barbere sider av skuffen litt med et rivjern fly. Dette flyet tar av små mengder som en ostehøvel. Koble skuff guide og test for forbedring. Fjerne mer materiale om nødvendig å fullføre reparasjonen.

•Løsne skruene i en skuff som er for smale og slip brettet stykker av kartong bak guider. Stramme skruene med kortet bak til verdensrommet det fra skuffen litt. Gjør dette på begge sider. Erstatt skuff og test. Bretter du kortet igjen hvis nødvendig.