Hvordan du justerer Patio skjermen skyvedører

April 20

Ganske ofte, selv en svært liten forskyvning eller skitne spor kan hindre den jevne bevegelsen av en patio skjermen skyvedør. Over tid, hvis ikke er løst, kan problemet bare bli verre, fører til skadede valser eller en avsporing i døren selv. Justere skjermen dørens valsen mekanismen er en enkel prosedyre og sikrer døren fungerer riktig.

Instruksjoner

•Rengjør skyve skjermen døren sporet grundig ved hjelp av en stiv-bristled pensel, kost eller støvsuger for å fjerne skitt eller rusk som kan være i konflikt med dørens roller eller rammen bevegelse.

•Gå skjermen dørkarmen omtrentlig midten av døren åpning og måle den loddrette avstanden mellom den nederste kanten av skjermen dør-rammen og det nederste sporet. Denne avstanden bør være ca 1/4 til 3/8 tommer og lik på begge kanter av døren.

•Juster skjermen dørens roller mekanismer, med en skrutrekker rotere roller justeringsskruer, vanligvis plassert gjennom et lite hull i kanten eller i ansiktet på dørkarmen på begge loddrett ramme deler. Slå justeringen skruene med å øke innstillingen for samlingen roller eller mot klokken å senke innstillingen roller.

•Remeasure avstanden mellom den nederste kanten av skyve skjermen dørkarmen og toppen av nedre sporet kontrollere riktig justering; deretter Skyv døren fullt fra side til side for å sikre at den beveger seg jevnt.

Tips og advarsler

  • Noen dråper lett olje på pivot punktet på døren rullene vil også hjelpe smøre roller bevegelsen.
  • Hvis du finner at din skyve skjermen døren rullene er skadet eller forvrengt, bør valsen mekanismen erstattes.