Hvordan du justerer lufttrykket i en blære Tank

December 28

Hvordan du justerer lufttrykket i en blære Tank

Over bakken godt vannpumpe har en blå blæren tank som pumpen fylles med vann å bygge vanntrykk inne i hjemmet. Tanken er vanligvis i nærheten av vannpumpen. Blæren tank press forteller trykket bytte når du slår på og av. Noen ganger må du justere blærens lufttrykk. Den beste måten å sjekke lufttrykket blæren tank er med en digital luft trykkmåler. Digitale måleinstrumenter er mer nøyaktig enn standard pinne målere. Justere blæren tank lufttrykket krever en tom blære tank. De fleste air press justeringer ta bare noen få minutter.

Instruksjoner

•Start av vannpumpen støpselet fra stikkontakten eller slå av strømbryteren. Slå av strømbryteren til varmtvannsberederen.

•Åpne et kaldt vann tappekran som er nærmest til blære tanken og la blæren tanken å tømme. Fortsette å kjøre vannet til vannet strømmer fra tappekran. Slå av vann tappekran.

•Fjern lokket fra luftventilen stem på blæren tanken. Når lufttrykket med en digital manometer eller en digital tire trykkmåler. Lufttrykket bør være 2 psi under kutt på press på din trykket ventilen. For eksempel hvis din kutt på trykket er 30 psi, bør blære tanktrykket være 28 psi.

•Decrease lufttrykket av nedslående stammen i midten av ventilen med spissen av en flat skrutrekker. Slipp lufttrykket i små intervaller og kontroller med trykkmåleren luft.

•Øk lufttrykket ved å legge til luft i ventilen stammen med en kompressor eller foten luftpumpe. Ventilen stammen opererer på samme måte som en sykkel eller bil dekk stilk opererer. Legge til luften i små intervaller og kontrollerer med trykkmåleren.

•Twist ventilen dekselet tilbake på ventilen stammen. Koble strømledningen vann pumpe tilbake i stikkontakten eller skru på strømbryteren. Skru strømbryteren på varmtvannsberederen.

Tips og advarsler

  • Du må reprime din vannpumpe etter luft justeringer.