Hvordan du justerer løfteren på en garasje døråpner

December 17

Hvordan du justerer løfteren på en garasje døråpner

Justere løfteren på en garasje døråpner er nødvendig når døren ikke synes å åpne fullt. Før du gjør noen justeringer din garasje døren åpen, bør du bruke døren manuelt. På denne måten kan du se om det er et problem med døren operasjonen som setter sikkerhetsmekanismer innen åpneren. Når du vet det er ingen problem med garasjeporten, kan så du gå frem i utgjør grensen justeringer.

Instruksjoner

•Kontroller driften av døren før en heis justering. Ofte er en heis justering ikke nødvendig. Dra i nødsituasjon release strømledningen å løslate døren trikken fra åpneren trikken. Dra ledningen vil være i området der garasje døren armen kobles til åpneren.

•Trekk døren opp manuelt og se etter en binding i døren reiser. Force justeringen på døråpner garasje vil stoppe døren hvis den møter motstand. Hvis du finner et område som binder døren, foreta justeringer og så reconnect døren til åpneren. Hvis du finner ingen binding, lukke døren og koble døren trikken til åpneren trikken.

•Plasser en gardintrapp under døråpner garasjen så du kan komme bak motor hodet. Hvis din åpen har en linsedekselet på baksiden av motoren hodet, ta av dekselet og legg det til side. Enten forsiden festes ut eller du må skru ut skruene med en stjernetrekker til å fjerne dekselet.

•Locate opp og ned grense knotter. Bryterne er hvit og stikker med et spor å akseptere en flat skrutrekker. Slå opp grensen skruen klokken for å øke opp grensen. Du kan slå skruen med fingrene eller med en flat skrutrekker. En full tur er lik 2 inches av reise.

•Åpne døren bruke fjernkontrollen til å drive døråpner garasje. Døren er helt åpen når bunnen av garasjeporten er øverst i portåpningen. Du kan også finne stopp skruen på åpneren skinnen foran motor hodet. Trikken skal 4 inches unna stopp skruen. Holde teste og justere til garasjeporten heiser åpne fullt.