Hvordan du justerer klokkespill ganger på en Hammond bestefar klokke

November 24

En Hammond Bestefarsklokke er en av mange merkenavn av bestefar klokker. Disse klokker stå oppreist med høyde fra 6 til 8 feet og har en pendel i midten som svinger og tilbake. Disse klokkene gjør en chiming lyd hver time og på andre ganger, avhengig av hvordan du setter dem. Hvis du vil justere klokkespill ganger på Hammond bestefar klokken, ligner det stille klokken på andre typer Bestefarsklokke.

Instruksjoner

•Kontroller at Hammond bestefar klokke og bekrefte det på stabile og jevn. Hvis gulvet under ikke er nivået, klokken fungerer ikke alltid riktig og til slutt tiden vil være litt utenfor. Angi et nivå horisontalt på bakken og det er firkantet, og selv på bakken på begge ender.

•Med en hjelper, plukke opp Bestefarsklokke og flytte den til et område som er nivå og selv gjennom å sikre klokken vil virke skikkelig og klokkespill lyder når de skal.

•Åpne glassdør som beskytter urskiven foran Bestefarsklokke Hammond. Slå på håndtaket, og trekk den åpne finne urskiven. Trekke langviser og begynne å snu den til riktig tid for hånd. Ikke Flytt timen hånden. Langviser vil snu og tvinge timen hånden å flytte på sin egen.

•Kontroller at det er chiming på riktig tidspunkt. Venter to timer for å angi riktig og kontroller at det er chiming hver time. Hvis det ikke er chiming riktig, åpne glasset på forsiden av klokken og den igjen på samme måte.