Hvordan du justerer kjeden på et toalett Flapper

February 20

Hvordan du justerer kjeden på et toalett Flapper

Toalettet er fungerer er viktig. Toalett problemer føre vanligvis vannlekkasje, som betyr regningene er høyere enn normalt. Det vanligste problemet for toaletter er at kjeden mellom flapper og flush håndtaket ikke er riktig justert. Med bare noen grunnleggende verktøy og om en time eller så, vil du kunne løse toalett problemer.

Instruksjoner

•Fjern toalett tank lokket og sted på siden. Skylle toalettet og se hva posisjonen din flapper kjeden er i som det stiger opp og ned med gummi flapper.

•Kontroller slakk i flapper kjeden. Hvis kjeden er løs, du kan få ikke nok vann til å tømme bollen med eller kjeden kan sette seg fast under flapper, forårsaker det å holde åpent. Hvis kjeden er for stramt, kan det forårsake flapper flyte litt høy, forårsaker vann for å kjøre hele tiden.

•Fjern kjeden sammenhengen på toalettet håndtere tilkobling. Du må bruke en liten par tenger for å hekte linken hvis det er crimped på håndtaket slutten. Noen ganger er kjeden sammenfiltret. Hvis du vil fjerne flapper å neste kjeden, deretter slå av vannforsyningen fra toalettet.

•Flush toalettet for å fjerne vannet fra tanken. Løft den flapper gummi ører av flush ventil tårnet eller dra det hele flapper opp og ut av flush ventilen. Bruk Tanga å gre kjeden og plassere flapper tilbake på plass. Bruk spray smøremiddel på metall kjeder hvis nødvendig. Slå på vannforsyning.

•Juster kjeden strammere ved å trekke det og deretter kobler den til flush håndtaket. Løsne kjede slack ved å senke kjeden båndet og deretter kobler slutten toalett håndtere. Hvis du vil legge til kjedekoblingene å løsne opp slakk, kan du finne lignende kjeden på jernvarehandel.

•Trekk hverandre en lenke, ved hjelp av tang og legge delen av kjeden på eksisterende koblinger. Sjekk flapper kjeden ved flushing toalettet flere ganger og se hvordan den kjeden og flapper opererer.