Hvordan du justerer høyden på en toalettet flens

April 15

Hvordan du justerer høyden på en toalettet flens

Toalettet flens er anker som holder et toalett stabilt. En flens er riktig installert slik at den sitter på subfloor, med overflaten av flensen flush med overflaten av omkringliggende gulv. En voksen ring mellom flens og toalett tetter tilkoblingen for å hindre gass og væske fra å rømme. Nye gulvbelegget kan heve nivået på gulvet uten å øke flensen, situasjoner der voksen ring unnlater å skape et segl. Det er enkelt å justere høyden på flensen.

Instruksjoner

•Vri vannet av på toalettet ved å slå vann utkobling ventilen og tømme bollen av flushing systemet. Koble vannforsyningen linje med en skiftenøkkel.

Frakobles toalettet beholde bolter ligger på nedre venstre og høyre side av toalettet. Nøtter skru lett med en skiftenøkkel. Fjern nøtter og skiver og løft toalettet uten bolter. Angi toalettet på siden.

•Scrape av voksen ring fra bunnen av toalettet og overflaten av toalettet flens. Fjerne og slette beholde bolter fra lang sporene langs kantene av flensen. Rengjør toalettet flens for å fjerne resterende voks og kjemikalier, bruke et rengjøringsmiddel og en fille.

•Dry-fit flens Extender å identifisere den riktige kombinasjonen av Extender-enheter som vil heve nivået av flensen å rødme eller litt høyere enn de omkringliggende etasje. Angi toalettet over flensen med på Extender-enheter på plass. Toalettet skal nå sitte flatt på gulvet med flens forlengere sitter flush eller høyere enn omkringliggende gulvet. Lavere nivå av på Extender-enheter hvis toalettet bergarter hele. Fjerne toalettet igjen.

•La den nye toalett beholde skruer inn i sporene på base flensen. Bruke en perle av silikon lim med en fuger pistol på overflaten av flensen og hver extender, unntatt topp Extender-enheten.

Sette inn en ny voks ringer på bunnen av toalettet slik at delen gummi pakning ringen peker nedover og fra toalettet.

•Lavere toalettet på hevet flens og beholde bolter. Tre skiver og nøtter på beholde bolter. Vrikke toalettet litt å riktig sette voks ringen. Stram nøtter ned til toalettet ikke flytte. Koble vannlinjen og slå på vannet på toalettet. Skjær materiale på toppen av hver festeskruen med en baufil slik at toppen av bolten er flush med toppen av mutteren.