Hvordan du justerer G-Max Flushing systemet

February 9

G-Max rødme systemet er litt annerledes enn de fleste merker. Den største forskjellen er den fylle ventil delen av systemet. I motsetning til andre fylle ventiler sitter G-Max float inne i en bolig, noe som resulterer i færre løs bevegelige deler. Som alle andre system bli justeringer nødvendig over tid. Når toalettet tar lang tid å fylle, er det vanligvis på grunn av sediment buildup inni ventilen. Hvis du har et toalett som kjører eller synes ikke å tømme helt, kan det være nødvendig å justere vannstanden. Justere G-Max rødme systemet riktig løser begge disse problemene.

Instruksjoner

Sakte fylle justering

•Start av toalett vannforsyningen ved cut-off ventilen bak toalettet. Løft opp lokket av toalett tank og plasser den på flate ut av veien.

•Trekk påfyll røret fra G-Max fylle ventil med fingrene. Hold akselen av fyll ventilen, og unsnap toppen ventilen dekselet med den ledige hånden. Trykk sidene av flyte armen på G-max fylle ventil sammen med fingrene. Løft float ut av ventilen.

•Hold fyll ventil aksel igjen, og vri lokket på ventilen mot klokken til utgivelser fra ventilen. Fjern hetten helt fra ventilen. Løft sentrum røret ut av fyll ventilen med fingrene.

•Plasser en kaffe kopp opp ned over fyll ventilen, og hold den med én hånd over fyll ventilen. Av koppen skal selv med toppen av fyll ventilen. Slå på vann langsomt og la vannet gå gjennom ventilen. Koppen forhindrer vannet i å skyte over alt.

•Continue kjører vannet før den går klar med ingen rusk. Slå av vannforsyningen igjen, når alle rusk er klart fra G-Max fyll ventilen.

•Trekk silen utenfor sentrum av sentrum røret med et par nål nebbtangen. Silen vises på bunnen av røret. Skyll silen og rør senterkoppen under rennende vann for å fjerne eventuelle sediment. Sett inn silen tilbake i sentrum røret.

•Sett sentrum røret i sentrum av fyll ventilen. Plasser lokket over sentrum røret, og vri det med klokken til det låses på plass. To ribbeina på toppen av hetten skal peke til de flyte kammeret.

•Plasser float i flytende kammer og push ned til de flyte armene engasjere rundt cap. Trykk G-Max toppdekselet over toppen av ventilen til det låses på plass. Trykk fyll røret over brystvorten på ventilen. Slå på vannforsyning, og sette lokket tilbake på tanken.

Vannstanden justering

•Fjern lokket fra toalettet tank, og sette den på siden av veien. Finne vann mark på G-Max overflyt røret.

•Kontroller et merke på flyte bolig med et permanent markør, på gjeldende vannstanden. Float boliger har ikke en frankert merke, og permanent merket gir deg referanse neste gang justering er nødvendig også.

•Vri den øverste halvdelen av G-Max fyll ventil mot klokken for å låse den. At toppen av ventilen for å øke opp til merke på flyte bolig ligger i nivå med vann mark på Fyll røret. Trykk ned hvis gjeldende vannstanden er for høy.

•Twist øverste halvdel av fyll ventil med klokken for å låse ventilen på plass. Skylle toalettet og la tanken å fylle. Sjekke vannstand og justere etter behov. Sett lokket på tanken når justeringer er fullført.