Hvordan du justerer en Toro Bubbler

December 5

Toro er en ledende leverandør av landskapsarbeid forsyninger, inkludert en stor linje av i bakken sprinkleranlegg. Bubbler sprinkler hoder fastsittende og roterer ikke rundt som de fleste andre sprinkles. Bubblers er spesielt nyttige langs grenser og hager, hvor lange perioder av lys vann eksponering er gunstig for plantene. Det sprinkler hodet kan justeres for å øke eller redusere vannsprut. Brukervennlig design gjør det mulig å foreta justeringer uten behov for spesielle verktøy.

Instruksjoner

•Vri på sprinkleranlegg. Det er lettere å nøyaktig justere spray mens sprinkleranlegg kjører. En regnfrakk eller andre vannavstøtende klær kan være ønskelig for denne jobben.

Stå et sted ved sprinkleranlegg hodet og finne justeringsskruen spray på toppen. Skruen med klokken for å redusere trykket og opprette eller en kortere spray, eller slå den klokken for å øke trykket og skape en bredere spray.

Stå et sted tilbake og observere justeringene. Bekreft at vannet når alle de nærliggende anleggene.

•Kontroller noen små justeringer, om nødvendig.

Tips og advarsler

  • Noen modeller har en justerbar lue i stedet for skruen. For slike modeller, bare roter lokket med hånden; klokken for å øke spray og klokken å redusere spray.