Hvordan du justerer en kvikksølv termostat

December 18

Hvordan du justerer en kvikksølv termostat

Mercury Termostater er utdatert og relativt upålitelige sammenlignet med moderne, digital Termostater. Fylte en kvikksølv termostat eller generell slitasje forårsaker enhetene blir hovedsakelig unøyaktige og trenger justering. Justere enheten er imidlertid mye enklere enn å erstatte. Mercury Termostater har to alternativer for justering; utjevning enheten og justere den varme anticipator, som er hva tillater en oppvarming eller kjøling aktivere før huset blir for kaldt eller for varmt.

Instruksjoner

•Fjern ansiktet til enheten. det skal bare pop rett utenfor.

•Løsne skruene som beholde ligger langs baksiden av enheten med en skrutrekker. De vil være synlig når ansiktet er fjernet.

•Still et nivå på enheten og Juster posisjon etter behov til termostaten er justert. Stram beholde skruene.

•La den varme anticipator spaken, som vises rett over eller ved siden av kvikksølv ampullen og er svært liten, venstre eller høyre for å øke eller redusere, henholdsvis, tiden det tar for ovnen å aktivere når bestemte temperaturen er nådd.

Tips og advarsler

  • Erstatte enheten kan bli foretrukket som digital Termostater ikke krever noen justeringer. De fleste digitale Termostater har eksplisitt installasjonsinstruksjoner slik at alle hus å installere enheter.