Hvordan du justerer en håndverker garasjeport reversering

November 30

Justere håndverker garasje døren tilbakeføring krever justere trykket ned-force. Døråpner har flere sikkerhet sensorer for å sikre at det stopper og snur når den støter på en hindring. Hvis døren reverserer uten noe hindrer døren, satt ned-force for lavt. En dør som fortsetter lukke selv når den treffer et objekt, har ned-force set for høyt. Justere en håndverker garasjeport tilbakeføring krever bruk av en av bil fjernkontroller for enheten.

Instruksjoner

Stå et sted en stigen under håndverker garasje døråpner motor hodet. Finne ned-force justeringsskruen på åpneren hodet. Force justeringen skruene er wire terminalene. Noen modeller har dem tydelig, mens andre krever fjerne lys linsen til skruen. Bare presse toppen av lys linsen og la den henge fra dens lavere hengslene.

•Start ned-force justeringsskruen en kvart vridning mot urviseren med en flat skrutrekker å redusere kraften du ned. For å øke ned styrken, skrur du skruen en kvart vridning klokken.

•Gå til garasje døren med en fjernkontroll for din åpneren. Trykk på knappen for eksterne å operere garasjeporten. Når døren går til lukket posisjon, forstå døren når halvveis. Døren bør reversere med lite press.

•Continue gjør justeringer og testing døren til døren stenger uten tilbakeføring, men reverserer når lett trykk er plassert under døren.