Hvordan du justerer en hage Gate

September 27

Hvordan du justerer en hage Gate

Tyngdekraften kan ikke nektes, selv når det gjelder en enkel hage gate. En sagging hage gate ikke bare ser skjemmende, men det kan begynne å skade resten av gjerdet ved å legge vekt på innlegg og dra dem. Om din gate er metall eller tre, skal det være enkelt å justere ved reposisjonering hengslene eller sette i skruer.

Instruksjoner

•Fjern gate fra innlegg. Dette vil tillate deg å arbeide på en uten svingende.

•Examine hengslene og hengsel skruer. Fjerne alle skruene og hengsler som er løs og erstatte dem med nye. Hvis skruene ser ut som de er for kort for hengselet, bruke lengre de.

•Reposition hengslene. Se hengsel plasseringen. Noen ganger er hengselet plassert på et område på en port som gjør at vekten av porten å trekke ned på det, gjør det bøy eller løsne. Plass hengslene nærmere midten av innlegget. Du trenger å bore nye hull for å gjøre dette.

•Legg en hengsel. Du kan legge til en annen hengsel midten av gate innlegget hvis du trenger ekstra styrke. Kontakt en lokal jernvarehandel og se hvis de kan bestille en identisk hengsel til den.

•Bytt innlegget. Om tre, kan det være råtne, forårsaker porten å synke. Trekke innlegget ut og satt i en ny. Fest porten til den nye stillingen.