Hvordan du justerer en døren Jamb etter installasjon

April 12

Hvordan du justerer en døren Jamb etter installasjon

Justere dører er en av de virkelige utfordringene for de fleste huseiere som gjør ting for seg selv. Dører som ikke slår riktig eller åpne jevnt kan være en reell irritasjon, spesielt hvis døren brukes regelmessig. Faktorer som temperatur, fuktighet og huset settling er vanligvis gjerningsmannen, Hvis døren ble hengt riktig å begynne med. Tre og de fleste andre byggematerialer utvide og forminske så regelmessig som været forandrer seg, så vær forsiktig om fjerner for mye materiale eller drastiske justerer. Prøv noen små justeringer først.

Instruksjoner

Stå et sted på siden av døren som eksponerer hengsel pinnen når døren er stengt. Undersøke hengslene for tegn på uvanlig slitasje. Vær spesielt oppmerksom på hengslene skruene. Kontroller om de er uvanlig løs i sine hull. Fjern skruen, hvis dette er tilfelle. Se nøye på hullet seg selv å se om det har vært frastjålet ut. Se hvis skruen sitter løst i hullet.

•Coat tre eller fire tannpirkere med tre lim og skyv dem inn strippet ut hullet. Gi trelim tid tørke helt. Bruk en banalisere så og så tannen plukker ut jevnt med dør ramme overflaten. Stasjonen skruen fjernet tidligere tilbake i hullet.

•Lukk døren helt og nøye se på gapet mellom dør-rammen og i døren selv. Kontroller at små hullene på begge sider av døren er like. Stramme skruene i hengslene hvis du ser noen forskjell i hullene. Start med skruene på topphengsel først. Skru midten først, sjekk gapet, og stram de øverste og nederste skruene av samme hengselet. Gjør det samme for andre hengslene sjekke gapet hver gang.

•Åpne og lukke døren sakte og se hvordan det passer i rammen hvis det er et gap, men du finner skruene er fine. Hvis det er et gap, Skyv et tynt, stiv stykke papir mellom baksiden av hengselet og dørkarmen. Bruk et visittkort, et kort eller selv en spillkort. Lukk det og se det igjen.

•Kontroller låsen hvis døren ikke vil bli stengt. Se etter slitasje mønstre på slutten av låsen. Undersøke hvordan låsen selv inngår og ligger innenfor klinke plate/streik plate. Sjekk å se hvis låsen går langt nok inn i låsen plate å holde døren stenger. Ta ut de øverste og nederste skruene litt låsen å justere det. Åpne og lukke døren, å vri på bryteren og sjekke din justering. Hvis det ikke fungerer, kan du erstatte en gamle skadet plate med en litt større plate.

Tips og advarsler

  • Bruke en fil til forstørrer streik platen hullet før erstatte den.
  • Klemmer og strike plate "reparasjon" kan slå inn døren erstatning raskt, så vær forsiktig med hvor mye du justere dem.